1. 2326.
    +18
    @2088 iyi bahis açtı beyler size anlatmak istediklerim var biraz :

    şimdi beyler 31 i bırakırsınız, sigarayı bırakırsınız, hertürlü bağımlılığınızı bırakırsınız, ve sonra sokakta, durakta, kafede orda burda bi kızla hasbelkader konuşursunuz, kız ilk hamleyi yapabilir, siz ilk hamleyi yapabilir ve sonuç da alabilirsiniz..

    unutmamanız gereken, bu ve benzeri olaylar tamamen tesadüf de olabilir, siz o sıra testosteron olarak full, reseptör olarak full olmayabilirsiniz, ama oruca girmişsinizdir, ve vay be gerçekten işe yarıyo lan diye düşünebilirsiniz.

    beyler küçük şeyler üzerine düşünmeyin fazla derim, bi kızla konuşmak nedir olm ? bu kızın sizden hoşlandığını göstermez, gösterse de farklı faktörlerden olabilir, örneğin gerçekten tipisinizdir, eski sevgilisine benziyosunuzdur vs. vs.

    bu deli gibi 31 çekip sigara içtiğiniz anda da olabilir, böyle küçük şeyler üzerine çıkarımlar yaparsanız geneli kaçırırsınız..

    bi kızın bi erkekle konuşması koşullar ve birsürü etkene bağlıdır, ve kızın sizden etkilendiğini göstermez, göstersede burda birsürü parametre devreye girebilir.

    bizim amaçladığımız kendiyle barışık, hayattan tat alan, muhabbeti sıkmayan, ve hayatı gereğince yaşayan adam olmak..

    bi kız sizle konuştu diye teoriyi çöpe atarsanız, küçük düşünürsünüz, başka da bişey olmaz beyler..
    ···
   tümünü göster