1. 351.
    +1
    aimu, birader.

    "walkingdeaddekiaptalzombi" seni evire çevire gibti tartışmasında. adama verebilecek zerre cevabın yok. ilk entrylerinden itibaren, cevaplarındaki sakinliğin ve tereddut hissettirmeyişin seni bilgili ve guvenilir yapıyordu. ama cevaplarını gozden geçir, bu çocuğun soylediği lafları direkt geçiştirdin. cevapların kaçamaklıydı, cunku sen de soylediğin şeye inanmıyosun inanmak istiyorsun.

    belge yok diyelim, cunku ifşa takımının da belgesi var amerikanın da, sence hangisi daha mantıklı be canım kardeşim? el kaidenin yapması mı ki lideri cia ajanı amk ( buna rağmen hala komplo teorisi diyor... ) yoksa planlanmış bir hareket olması mı? 65 yaşındaki emekli memur babam bile tvde gorunce "aha amerika kendini vurdu" dedi lan. senin elinde şimdi turlu turlu belge ve "akıl" var.

    gibkofield'a laf atanların elleri kırılsın. adamın geçmişini ve hikayesini bilmeden, "para için yapıyor yeaaaaa" demek ve direkt olarak reddetmek akıl karı değildir. adamın yazdığı 10dan fazla konu var, en muhalif adam bile adamın "konu dışı" yazılarında samimiyeti gorebilir. hayvan surulerinde bile kendi kendine bir lider oluşuyorken, şu anki finansa ve paraya dayalı dunyada yoneticinin en zenginlerden oluşan bir orgut olması yadsınamaz. yadsınması akıl kurallarına aykırıdır ve art niyet ararım. giberim belanı yavşak.
    ···
   tümünü göster