1. 1.
    +18 -3
    beyler uçak somalide terk edilmiş bir havaalanında. üzerine kamuflaj ağları gerilmiş durumda ve şu anda boyuyorlar. içindeki yolcuların öldürülmüş olduğunu düşünüyorum.

    aşama aşama esas olayı anlatıyorum

    1) uçak pakistan'dan veya kuzey kore'den temin edilmiş olan nükleer bomba ile donatılacak

    2) her şey hazır olduğunda amerika'ya tarifeli seferini yapmakta olan başka bir boeing 777'nin ele geçirilmesi sağlanacak. büyük ihtimalle müslüman bir ülkenin hava yolları olabilir (bu konudaki tahminim için hemen aşağı bakın). bu tarifeli uçak okyanus üzerindeyken normal seyir yüksekliğinin altına inerek radar dışına çıkarılacak.

    edit: 49. entry'de bu kaçırılacak ikinci uçakla ilgili bir tahminde bulundum. hatta buraya kopyalıyorum uğraşmayın

    beyler hatta teorimi daha ileri taşıyorum. önce somali new york uçuş hattına bakın.
    http://imgim.com/somali2usa.jpg
    siz olsanız amerikaya tarifeli uçuş yapan hangi ülkenin boeing 777'sini kaçırırsınız..?
    buyrun resmini koyuyorum.
    http://farm8.staticflickr...21096796_6853f04819_h.jpg

    3) evet... somalideki terk edilmiş havaalanından zamanlaması uygun olarak havalanan malezya uçağı son kaçırılan uçağın yerine geçerek normal seyir irtifasında amerikaya doğru yol almaya devam edecek.
    edit: illa yazdıracaksınız. kaçırılacak uçağın renklerine boyayacakları gibi aynı zamanda transponder kodlarını da klonlayacaklar. aynen öbür uçak gibi görünecek. savaş uçağı değil bu öyle çok kompleks sistemleri yok. malezya uçağının transponderları sonradan ele geçirilecek başka bir uçağı tanımlayacak şekilde yeniden programlanabilir.

    4) uçak new york veya washington üzerine vardığında infilak ettirilecek.

    bu konuda @64 de yaptığım açıklamayı buraya da koymanın uygun olacağını düşünüyorum. Uçaklar nasıl yer değiştirecek..?

    Tutun ki mısır havayollarına ait kahire new york seferini yapan boeing 777'nin müslüman kardeşler sempatizanı pilotu tarihe adını yazdırmak istedi ve bu eylemde görev aldı. mısır havayollarının uçağı kalkıştan sonra normal irtifaya çıkar. bu sırada 1 saat önce somaliden havalanmış olan ve nükleer bomba yüklü malezya havayollarının boeing 777'si radarların tespit edemeyeceği bir yükseklikte ancak mısır havayollarının boeing 777 si ile hemen hemen aynı koordinatlarda uçmaktadır. mısır uçağı alçalırken malezya uçağı tırmanır ve bir noktada mısır uçağı transponderlarını kapatırken malezya yolcu uçağı klonlanmış transponderlarını açar.

    tarifeli mısır uçağını takip eden sivil radarlar bir belki ufak bir kesinti görür ama bunu 1001 değişik nedene bağlayabilecekleri için üzerinde durmazlar. uçak normal seyrine devam etmektedir sonuçta. gerçekte nükleer bomba yüklü malezya uçağı mısır uçağı olarak görünerek amerikaya ulaşır ve

    a) new york john f kennedy havaalanına inişe geçer ancak son anda rotasını çevirip sadece 3 dakika uzaklıkta manhattan adası üzerinde kendini infilak ettirir.
    b) washington dulles int'l havaalanına inişe geçer ancak son anda rotasını çevirip sadece 3 dakika uzaktaki beyaz saray üzerinde kendini infilak ettirir.

    saygılarımla

    edit:

    beyler çok çok öneli bir gelişme. oha oha oha... çok çok yeni haber

    uçak kaybolduğu günün sabahı maldivler üzerinde çok çok alçaktan uçarken görülmüş. bilin bakalım maldivler hangi yol üzerinde.

    http://imgim.com/malaysia2somalia.jpg

    beyler bu da haberin linkleri.
    http://www.abovetopsecret...m/forum/thread1003165/pg1
    http://www.haveeru.com.mv/news/54062
    ···
   tümünü göster