1. 1.
    +36 -3
    ya siz ne gerizekalı adamsınız amk. ama en salağını modlar. niye biliyor musunuz amk? çünkü adamın teki başlık açmış sevgilimin memeleri, komşumu gibtim memeleri, yok survivor elemeleri, yolla diyene atıyorum, xbox dağıtıyorum vb. yahu bu nedir amk? ulan züt capsi istesek internette milyonlarca ulan o zaman neden yolla panpa yazıp böyle dıbına koduklarıma prim veriyorsunuz? sol tarafa bakın eminim en az 5-6 tane gözünüze çarpacaktır saat kaç olursa olsun. gibtirin gidin dıbına kodumun modları sizde bunları silmiyorsunuz sonra millet inci sözlükten utanıyor. sekizinci nesil olabilirim ama 2011'den beri bu sözlüğü takip ediyorum. o zaman bir hesap almıştım ve silinmişti.(sekizinci nesil hahahaha diyen dıbına koduklarım için yazdım bunu. ayrıca adamlığın nesille alakası yok.)

    özet: yok dıbına koduklarım okuyun.

    edit: imla
    edit 2: ve neden durmadan karşımıza en beğenilen entrylerde 2010-2011 yılları geliyor biliyor musunuz? çünkü o zaman adam gibi entry girilirdi.
    edit 3: bu başlık fırsat buldukça uplanacak herkes görsün prim vermesin şu dıbına koduklarıma şu işe bir son diyelim modlar bir gib yapamıyor.
    ···
   tümünü göster