1. 51.
    0
    derken düğün tarihi gelmişti. hilaller düğünden bir gün önce gelmişlerdi. ev ana baba günüydü resmen adım atmaya yer yok. derken ertesi gün oldu. ben dışarda gelin arabasını süslerken biri tele shop diye seslendi. kafamı yukarı kaldırmamla hilali görmem bir oldu.

    + huuu baksana kime sesleniyorum
    - efendim söyle
    + baksana saçım nasıl olmuş
    - aynaya baksan ayna seni kıskanır, fevkaladenin de fevkinde olmuş
    + ay teşekkür ederim. sende baya bi karizmasın hani
    - biliyorum farkındayım
    + deli seni konvoyda kızlarla senin arabada olacağız unutmadın dimi.
    - yok hayır boşunamı kiraladım arabayı
    + tamam o zaman birazdan görüşürüzzz

    içimde bi kıpırdama olmuştu. yani hülya dan sonra ilk defa bir kıpırdama olmuştu içimde. yani 1 yılı aşkın bir süre geçmişti en niyahetinde.
    velasıl gelin damat çıktı, kuzenim onun 2 arkadaşı ve hilal arabama atlamıştı. tesadüf ya arka orta koltuğa oturdu ve ben her aynaya baktığımda onu görüyordum.
    şarkılar söyleye söyleye düğüne gittik düğünü yaptık. babası o gece eve gideceklerini söyledi. hilal israr etti baba ne olur kalalım yarın gideriz diye. bir yandan da benim gözüme bakıyordu. babası ikna oldu ve ben aynı tayfayla beraber arabaya yönelmiştim. herkesin gitmesini bekledikten sonra hadinin bir sigara içelim öyle gideriz dedik. peki. arabanın yanında sigara içerken hilal birden arabanın ön cdıbına birm kalp çizdi ve içine benim ve kendisinin baş harfini yazdı.
    şaşırmıştım bir an. diğer kızlar vaaaay felan hadi hayırlısı diyordu. ama hilal yok ya öylesine şaka olsun diye yaptım diyordu. kalbim daha hızlı atmaya başlamıştı artık. arabya atladık ve eve döndük. ama ben aynada sadece onu izliyordum.
    sabah olmuştu artık. kızlar bizim evde kalmıştı babası amcamlarda kalmıştı. sabah olduğunda odamın kapısına vurup adımı söyleyim kalk artık kalk artık gideceğiz birazdan kalk artık diye bi ses duydum. uyandım kim o felan derken, benim hilal dedi. tamam kalkıyorum bekleyin.
    uyandım kahvaltı yaptık hep beraber. yani biz gençler. daha sonra kızlar evde görev dağılımı yapıp evi temizlemeye başladılar. hilal de benim odamı temizliyordu. bende yatağıma uzanmış sigaramı içiyordum.

    + dün varya salonda tek dikkat çekici olan sendin kız
    - hadi canım abartma
    + yok yahu ciddi diyorum çok güzeldin bir prenses gibi
    - ne yani şimdi değilmiyim
    + lafı çarptırmaa gel sigara içelim
    - tamam = )

    çok fazla dikkat çekmemek için sigaramı içtikten sonra çıktım odamdan ve aşşağı indim. yüzümde aptalca bir gülümseme. oğlum tele shop yine herşey rayına giriyor bu sefer çok feci şekilde giriyor hemde. haydi bakalım...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster