1. 6051.
    +41 -1
    Kardeşimizin biri evine çağıracak kız arkadaşıyla işleri nasıl ilerletmesi gerektiğini sormuş. Aramızda kalsın demiş ama zaten kim olduğunu yazmıyoruz ve bilgiler genel bilgiler. ifşa şansı yok. Biraz da detaylı cevap yazdım sadece özelde harcamayalım derim *

    1-eve gittiğinde aceleci olma. konuyu direk oraya getirirsen bu çok önemliymiş gibi olur ve işin zorlaşır. olsa da olur olmasa da modunda takılıp kızın kalp atışı seviyesini %90 lara çıkaracaksın.
    2-yanına oturduğunda sarıp sarmala. kızlar sarılma işlerinde hoşlanır. hemen yumulma. saçlarını okşa, güzel kokulu birşey koklarmış gibi yavaşça saçlarını ve kulak etrafını kokla
    3-yanaklarından başlayarak küçük küçük öpe öpe dudaklara gel. direk dili içi salma. dudaklarla ilgilen,ara sıra tekrar yanaklara dön. acele etme.
    4-sonra baktın işer iyi gidiyor ufaktan dili içeri sal geri çek. sorun yoksa devdıbını öyle getir. sorun olursa 3. maddeye geri dön.
    5-öpüşme belli bir noktaya geldiğine kızın nefes alış verişleri hızlanır.bu aşamada boyun, kulak memesi civarlarında nefesini vererek, emme ve öpme karışımı işe koyul.ama acele etme. kendini kontrol et , yavaş yavaş. amacın kızı hazırlamak.
    6-eğer bu aşamaya kadar herşey yolunda gittiyse,5.madde sorunsuz ileriyorsa kızın çoktan hafif hafif ıslanmış olması gerekir.bu aşamada ellerini de yine sakin sakin göğüslere, bacaklara zütürüp iyice kıvama getirmelisin.
    7-elbiselerini bir bir çıkartıp yine küçük küçük öpmeye devam edeceksin. çıplak kaldığında zıban diye geçirirsen bütün emeğini yerle bir edersin. göbek deliği civarını ,koltuk altının göğüs hizasından kalçaya kadar olan kısmını, kasıklarını dilini dolaştırarak öpeceksin.
    8-en son donunu indirdiğinde de direk dalmayacaksın. baldır içlerini öpüp, amın civarında gezeceksin. arada sırada diğer tarafa geçerken burnun ,çenen değip diğer bacağa geçeceksin.
    9-yine ara sıra amın üzerine doğru sıcak nefesini üfleyecek, etrafını öpmeye devam edeceksin.
    10-buraya kadar olan kısmı önsevişme olarak geçiyor. bunları yapmazsan kızın orgazm olma şansı çok az.orgazm olamayan kız mutlaka başka bir yol bulur olmak için.bu da senin için iyi olmaz.en az 25-30 dk sürmeli bu anlattığım kısmın tamamlanması.
    11-kız artık kıvranmaya başlamış olmalı. sadece dudaklarını amın üstünde birkaç kere koyup çektikten sonra dilini amın üst duvarını yerleştirceksin. dilinle amın üst duvarını uyaracaksın. dilinin ucuna böyle topu iğne başı gibi bir sertlik gelecek. işte o klitoris.hep yapılan bir yanlış direk oraya temas etmektir.bu çok hassas nokta hazır olmayan kızın irkilmesine, orgazmın gecikmesine sebep olur.o yüzden önce bu noktanın üstünü kaplayan klitoris duvarı denen bölgeyi yalayarak direk temas etmeden kızı hazırlamak daha iyi olcaktır.bu duvar düz pürüzsüz bir yüzeydir. dilinle anlarsın.

    12-daha sonra hem bu duvarı hem klitorisi dilinle bıkmadan usanmadan yalayacaksınız. benim hiç durmadan 45 dkka yalamışlığım var. ebem gibilmişti ama ben hayatımda bu kadar şiddettli bir orgazm görmedim. bazı kadınlar geç fakat şiddetli geliyor. sabretmek şart.

    13-kadın orgazm olduktan sonra hemen ayrılmayacaksın.o kıvranmalarına devam ederken sen yine küçük küçük dilleyip, öpmeye bir süre sonra da avcunun içini ama yaslayıp yukarı doğru hafif hafif bastırarak masaj yapar gibi bu orgazm süresini uzatacaksın. kadınlar şiddetli ve uzun orgazmı severler.

    14-sular durulunca bu sefer sıra küçük oğlanda.hem penisin hem amcığın kaygan olmasına özen göster. yavaşça içeri kaydır. penisin büyüklüğüne göre ilk başta çok derine gitmemekte fayda var.7-8 cmlik bir haz bölgesi için 15 cm köklemek işi tak etmekten başka bişeye yaramaz. ferre filmlere aldanma.
    15-eğer küçük penis varsa dert etme. sert ve uzun süre sert kalması yeterli. misyoner pozisyonda kızın kalça altına yastık koy, bacaklarını omuzuna alıp git gel yap.
    16-9 hızlı git gel - 1 yavaş git gel şekilde 10-15 dk dayanırsan bu kezde vajinal orgazma ulaşır.
    17-eğer o kadar uzun süre gidemeyecek gibiyseniz geciktirmenin yollarına bak. kendini popo ve kasıktan çimdikle. pozisyon değiştirme bahanesiyle içinden çık. aklına üzücü birşey getir.
    18-boşalırken çok zevk aldığınızı belirten sesler çıkarın. kadınlar size zevk verdiğini bildiğinde daha verici olurlar. sonrası için önemli. sessiz sakin boşalma.
    19-hemen banyoya koşmayın. sarıp sarmalayın.5 dkka öpüp kokla.
    20-abdest al işleriniz ters gider *
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +8
      dede nerelerdesin yaz birşeyler özlettin kendini
      ···
    2. 2.
      +3
      hepsini okudum güzel olmuş. bir keresinde bir kıza teklif yollamıştım. durun lan o zamanlar lisedeydim. gördüm beğendim yolladım. ama çokta beğenmemiştim, sadece boşlukta olduğum ve idare eder dediğim için yolladım kıza teklifi beklemedeyim. yani cevap bana birisi aracılığıyla gelecek. anladınız siz işin taktanlığını.

      beklerken yolda sokakta dolaşıp daha güzel kızlar görüp pişman falan oldum. değişik triplere girdim. bir ara inşallah hayır der de uğraşmak zorunda kalmam bu kezbanla dediğimi hatırlıyorum.

      sonra kız hayır demiş. bir değere bindi sormayın. varım yoğum o oldu.

      sonra sıkıldım yüz vermemesinden. sürekli benim bakmam etmem dolaşmam üzerinden ego kastığını farkedince iyice gıcık oldum buna. tüm etkileşimi kestim. gibimde değilsin havalarına girdim. kız da sürekli peşinde olup zütünü kaldıran birinin bir anda vaz geçtiğini farkedince acaba bir pisliğimi mi gördü? acaba sıkıldı mı? acaba o kadar değerli değildim de o da sonradan mı farketti gibisinden triplere girdi, ben farkındayım.

      sonra bir değere bindim sorma.

      lise son sınıfta sistemi çözdüm ben aga. bunu, bu raddeye getirmeden yapacaksınız. kendinizi değere bindirteceksiniz. arka cepte olmayacaksınız. arada bir hafifçe verip geri çekeceksiniz. niye çektiki? acaba bir sorun mu var? dedirteceksiniz.
      ···
    3. 3.
      +1
      Lannn bu son entrysi miydi ? :((((
      Duygulandım lan ...
      Ama her şey için teşekkürler gibici reis hakkını ödeyemeyiz
      ···
    4. 4.
      +4
      4 sene önce liseye başlarken okumuştum tabi o zamanın mallığıyla sadece cool ol en arkada otur kimseyle konuşma anlamışım amk lise hayatım bitti. neyse üniye başladık 1 sefer daha döndüm interaktif dersi. şu an pdf hazırlayıp fosforlu kalemlerle çalışmaya gidiyorum. önerdiğin kitaplara da yakın zamanda başlayacağım. sağol gibicidede. sana yaraşır bir gibicitorun olacağım hakkını helal et dedem.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster