1. 26.
    0
    @25 sen belirsizlik ilkesini çok yanlış anlamışsın

    @20 aslında o oluşum sürecini yaratıcıya bağlamak saçma olur, @unlimited sex nicki arkadaş insan vücudunda kusurlu gereksiz organları saydı bi entrysinde. bu süre dediğimiz süre canlılığın başlangıcından günümüze olan süre. elde avuçta bi kanıt var, hala canlılığın gelişime gitmesi bunun en büyük kanıtıdır. zaten yapılan kazı çalışmalarından alının dna ve rna çalışmaları insanın atalarını gözler önüne seriyor. bilimle din çok farklı ilerleyen şeyler.

    oluşum süreci bi tanrıya bağlıyosan @26 nın dediği gibi mükemmel yaratıp sünnet ettirme mantığını da açıklamanı beklerim.

    ha, eğer diyosan ki işte allah şuan ki devam eden evrene müdale ediyor, işte evreni oynatıyor baştan yazmış olmasına rağmen vs, o zaman bu konuları biraz okumanı tavsiye ederim. mantıklı düşünürsek bilimde allahın bi şeyi gerçekleştirmek için mutlaka fiziki kuralların çerçevesinde bunları gerçekleştirmesi lazım. durup dururken sen dua ettiğinde allah seni 0.00000001 saniye için 500000 parsek ileriye atamaz. ışık hızını da geçmiş olursun böyle olursa (sanırsam)
    ···
   tümünü göster