1. 726.
    +1 -4
    fenerbahçe gibmeye başlayınca kuduran vergi kaçakçısı hırsız huur çocuklarının sevdiği kedi parçası. fenerbahçeden 10 puan fark yerken "şampiyon fenerbahçe'yi" izleyerek, kupanın sapını içine alarak ve volkan ın gibini kaldırarak hakettiği muamaleyi görmüştür.

    ezeli rekabeti bitirmiş filan demiş bi de akjşksldkhsjf. fenerbahçe sami yende son derdibe gs yi giberek stadı kapatmışken, tt arena da 55.000 öküz gs linin önünde gs nin kızlığını bozup giberek stadını resmi olarak açarken http://inci.ca/utemaohrra , fb nin 100. yılında sami yende 25.000 öküz gs linin önünde şampiyon olarak gs lileri su şişeleriyle başbaşa bırakırken(sulu derbi), tarihi boyunca aralarındaki maçlarda asla ve asla fb ye yetişemeyecek olan ezik ve aciz gs ye farkı koymuşken, ezeli rekabet bitmişti zaten kardeş. uyan artık.

    hükümetin zütünü yalayıp, beleş stada konan, 20 milyon gs linin akp ye oy verdiği(botokslu kurumsal başkanları söyledi) hükümet destekli vergi kaçakçısı huur çocuklarının son dönemde kalkmış zütünü giberek indirme işlemi ise devam ediyor. hükümete arkanızı yaslayabilirsiniz ama fenerbahçe gelip 10 puan farkı takar nisanda şampiyon olur, kupayı alır, giber. içinizde uzuuuuuuun yıllar boyunca giberek oluşturduğumuz fenerbahçe kompleksinizi ve ezikliğinizi derinleştiren günler tekrar başladı. dejavu.

    koydukça kupa çıkardığımın çocukları sizi. ahahahahahahahahah.
    ···
   tümünü göster