1. 4576.
    +7
    insan bir şeyi elde etmek istediğinde ne yapar? Elde edebilecek gücü varsa gider elde eder veya istediği şey için çabalamayı göze alıyosa istediği için çabalar.

    sporu küçüklükten beri seven ben bundan 1.5 2 sene önce marc fitt denen elemanın videolarını gördüm. adamın vücuduna özendim amk zaten spor salonuna yazılmakla yazılmamak arasındaydım ve daha güzel bi vücut için çaba göstermeyi seçtim ve salona yazıldım. Bu süreçte marc kadar olmasam da çok yol katettim beslenmem, uykum düzene girdi. spor salonuna gitmeyip o gibik düzenime devam edip kendimi de kandırabilirdim.

    Peki ferre izlerken ne yapıyoruz beyler? ekranda gördüğümüz kadınları elde edebilmek için çaba göstermeyi mi düşünüyoruz? Yoksa olgun bi adama yakışmayacak şekilde beynimizi ve bedenimizi mi kandırıyoruz 31 çekerek? Bu yaptığımız beğendiği arabayı elde etmek için çalışmak yerine bu arabanın bulunduğu need for speed oyununu indirip kendimizi tatmin etmeye benziyo, veya gerçek hayatta saygı göremeyen lavukların hayata havlu atıp daha fazla saygı gördüğü bilgisayar oyunlarına bağlanmasına.

    kolay olanı, zayıf insanlara yakışanı mı yapıcaz? yoksa doğru, doğal olanı, normal bi erkeğe yakışanı mı yapıcaz?

    karar bizim amk.
    bugün yanlış yoldan son anda dönen(bi saat taşak ağrısı çektim amk) bi panpanız olarak yazıyorum. reseptörleri gibtim biraz, ama testosteronu korudum.
    ···
   tümünü göster