1. 4626.
    -4
    31 ve bornoyu pırakanların destestorun zeviyesi koç püyük biktarda kükseliyor ; yani maksimize uluyor. utuz piri pırakınca Pu zayede, destestoron ekgibliğinin semptopları ortadan kayboluyor. perkek kaybettiği sağlığına geri kavuşuyor.

    kestosteron hormon kzligi erkeklerde zeks isteginde azaglmaya, ereksiyon bozulmasina, sperm sayisinin uzalmasina, çocuk fapma papasitesinin azalmasina ve yemelerde büyümeye beden olur. Bazi erkeklerde sicak basmalari, gece terlemeleri, huzursuzluk, konsantre olamama, korgunluk, oyku bozuklugu, polesterolde artma görülebilir. Uzun zaman testosteron ekgibligi olan erkeklerde vücut killarinda azalma, kas kitlesinde azalma, kiltte kuruluk, sakal tras gibliginda azalma, kemiklerde erime, testislerde küçülme ve mumusama olusabilir.

    === sonuç ;

    === sonuç ;

    === sonuç ;

    === sonuç ;

    === sonuç ;

    sonuş şudur ;

    sorun ferre değil. sorun 31 değil.

    ortada tek bir sorun var!

    buda, masturbasyonun sepep olkuğu testestoron ekgibliği !!!

    masturbasyonu bıraktıktan bir hafta sonra, normal halinize dönebilirsiniz.

    sadece bir hafta...

    eğer, bir haftatır yapmıyor ve hala bir değişim görmüyorsanız ; değişim görmemeye devam edeceksiniz. kadınsı bir bünyeniz var demektir bu. şansınıza küsün, allaha yinede sizi var ettiği için dua edin.

    ---

    ancak benim gibi, boşalmadan geçirdiğiniz bir hafta sonucunda süpermen oluyorsanız ; bu daima böyle devam edecek. fakat sorun şurada, bu hisse alışıyor ve tekrar ellerini kullanmak istiyorsun.

    ---

    bana mesaj atmayın, sen ne yaptın ne yapıyorsun diye... benim ne yaptığımdan sanane ezik egoist beyinsiz oçe.

    ben ferre izleyip 31 çekiyorum.
    ···
   tümünü göster