/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4
    evet, çocukları cehennemle korkutup çocuklara sapkın eski kabilelerin cikse ve kadınlara olan iğrenç bakışını dayatarak, çocuklara iblis, cin, melek gibi hayali inançlarla tüm pgibolojik istismar uygularlar. semavi dinler çocukların pgibolojisine tecavüz eder. günah paranoyası ile onların akıl, beyin kimyası dengelerini bozar. onlara düşünmemeyi, sormamayı, büyüklere inanmayı öğretir. ahmak gibi bir tanrı önünde yakarttırıp gerçeklerin saklanması sağlar.

    karanlık korkusu gibi hayali yaratıklardan korkmaya dayalı şizofrenik, paranoyak inançlardan beslenen korkular yaratır. onlara deli saçması, şizofrenik metinlere göre insanlara kafir-iman eden diye cephe almayı öğretir.

    topluma "ne? ne zaman? nerede? nasıl? neden?" sınırları içinde nasıl düzen vereceğimize 7.yy'dan kalma, içi masal ve sapkınlıklarla dolu tarihsel bir metne göre karar verirsek al işte türkiye çıkar.

    türk ahlakını yok eden islam dinidir. çünkü islam dini kasaba, köy; kabile tarzı yaşantıya uygundur. osmanlı'dan sonra, cumhuriyetle beraber şehirleşme düzeninde islam her türlü kötülüğün yegane kaynağıdır. çünkü modern sistemde çöken, ahlaksızlığa neden olan, ataerkil ve barbar kültürünü aşılayan bir dindir. (bkz: din duygusal kapitalizmdir)
    ···
    1. 1.
      +1
      seni takip ediyorum bin
      ···
   tümünü göster