/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler bu hikaye ne bi aşk hikayesi ne ciks ne de bir sarhoşluk hikayesi tamamen yaşanmışlıklar hikayesi. sokaktaki normal bir insanın hikayesi mi diye sorarsanız değil, çok farklı bir insanın hikayesi mi diye sorarsanız o da değil. normalle anormallik sınırları arasında gidip gelen bir insanın hikayesi bu insan kim mi? bu insan aslında tanıdığınız birisi. hepinizin kendinden bir parça bulabileceği birisi. "delirmenin eşiğindeki" bir insanın son çırpınışları. aklını yitirmekle yitirmemek arasında kalan bir insanın nasıl bu duruma gelidğini anlatma çabaları...

    Her şey nasıl başladı. hayatım boyunca günü gününe olmasa bile ayda bir haftada bir günlük yazmaya çalıştım beyler. her şeyi hatırlamak her şeyi unutmaktan çok zordu evet. bir kağıda bile olsa yaşadığın olayları, durumları anlatmak çok zordu. hele ki bunu insanlarla paylaşmak... yapabileceğim en zor şeydi. çok zor şeyler mi yaşadım? aslında çok da zor değildi. ama ben zor bir insandım. hayata karşı ayaklarımı hiçbir zaman güçlü basamamıştım.
    tutunamamıştım hiçbir yere. ne aileme ne sevgililerime ne de -sözde- dostlarıma. Benim hikayem lise yıllarımda başlıyor. Çok zeki veya başarılı bir öğrenci olduğum söylenemezdi. Sadece ağzım laf yapardı o da lisede pek işe yaramıyordu. Öyle ya da böyle torpille biraz da şansın yardımıyla bir anadolu lisesine kapak atmıştım. Liseye başlarken umutlarım vardı. ortam yapıcaktım manitalar kucağımdan inmeyecekti. okulun ilk günüydü. eski okulumdan göz aşinalığım olduğu bi kız yanıma gelmişti. merhaba dedi gülen bir yüzle. ben de aynı şekilde karşılık verdim. aynı okuldan mezunuz galiba? dedi. evet ya dedim yüzümdeki gülümseme geçmek bilmiyordu amk sırıtıyordum mal gibi. o an aramızda öyle bir elektriklenme olmuştu ki beyler tesla olsa o an edisona evlenme teklif ederdi o derece sevgi koyim. daldım bi an için iyi misin dedi. iyiyim dedim. ismin neydi ya dedim. "aysu" dedi. senin ki de william'dı değil mi dedi. ben de kafamı yukarı aşağı doğru salladım. kafamı öyle sallamışım ki kız bu çocuk niye headbang yapıyor diye düşünmüştür herhalde. elim ayağım titriyordu. ama çattırmıyordum beyler coolum ya hani hıdıbına. ama baya çattırdım yani beyler öyle böyle değil. zaten ben çattırmam diyen varsada yalan söylüyordur ne kadar bin olursan ol o an illa bir salaklık yapıyorsun. kaç puanla girdin gibisinden muhabbet oldu ve gitmesi gerekti. görüşürüz dedi. tam arkasını dönmüştü yürüyecekti ki, beklesene bir saniye dedim .
    Telefon numaranı verebilir misin?
    ···
   tümünü göster