/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Bir anda gelen yenilikler eski sizden çok şey zütürebilirler. Her şey yolunda gibi gözükse de temeli zayıf ev misali olur. en ufak bir sarsıntıda yıkılmaya müsaittir bu tür yenilikler. siz siz olun zamanınızı geniş kullanın beyler her şeyin sağlam bir alt yapısı olsun sonra harekete geçin sonra çok pişmanlık duyabilirsiniz. "Acele eden ecele gidermiş"

    tamam dedi gülen gözlerle. telefonumu uzattım aceleyle numarasını yazdı. koşar adımlarla sınıfına gitti. yüzümde bir gülümseme vardı beyler. hayatımda çok mutlu olduğum nadir anlardan bir tanesiydi. ağzım kulaklarımda bir şekilde ben de sınıfa geçtim. onun gülen güzel gözleri dışında hiçbir şey düşünemiyordum. mutluydum. hem de çok mutluydum. çölde karşıma çıkan vahaydı aysu.

    her teneffüste yanında alıyordum soluğu. ondan başka hiçbir şey ya da hiç kimse önemli değildi. aysunun biraz çekik, toprak rengi güzel gözleri, güneş gibi parıldayan kumral saçları ve uzun ve yuvarlak bir yüzü vardı. sanki cennetten yeryüzüne düşmüş kırık kanatlı bir melekti. ve o melek benim yanımdaydı. ne anlatırsam pür dikkat beni dinliyordu. ne yaparsam beni izliyordu gizemli gözleriyle. bana bir arkadaşın gösterebileceği ilgiden fazlasını gösteriyordu. zaten ilgiye aç olan şu gönlüm onun ördüğü ağlara düşüvermişti. ve ben o kıza aşık olmuştum beyler. bu meleğe aşık olmuştum. ilk aşkım. ne yapacağımı bilmiyordum. ona ne söyleyebilirim ne sorabilirim, onun yanında ne anlatabilirim bilmiyordum. ona sürekli okuduğum romanlardan bahsediyordum. felsefeyle ilgilendiğimi anlatıyordum. müzik zevkimi anlatıyordum. ve o beni pür dikkat dinliyordu. başka konuşulacak hiçbir şey bilmiyordum beyler. çok toydum. kültürlü bin olmaya çalışıyordum ama galiba başaramıyordum. biraz taktik almanın zamanı gelmişti.

    Çocukluk arkadaşım olan kadim dostum mertle ikişer bira alıp mekana gittik. mekan dediğim mahallenin dışında insanlıktan uzak bir yer. kaldırıma oturduk havadan sudan konuştuktan sonra sıra o meseleyi konuşmaya geldi. Başladım meleğimi anlatmaya. OOO büyüdün de aşık mu oldun la sen çüksüz diye daşşak geçti. sonra aklımın içine bir şeytana yerleştirdi. kardeşim sor bakiyim sevgilisi var mıymış? hemen telefonuma sarıldım ve o malum mesajı attım.

    -Sevgilin var mı?
    ···
   tümünü göster