/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Gergin bir bekleyişin içerisine girmiştim. dakikalar günler gibi geçip gidiyordu. endişeliydim endişeli olmakta haklıydım. altı üstü 3-5 gündür tanıyordum bu kızı gerçek anlamda. "hızlı mı gidiyordum acaba. keşke bunu sormasaydım. acaba ne diyecek" diye düşünürken telefonumdan ses geldi. ellerim titriyordu be beyler basamadım tuşa. baya zorladım kendimi lakin nafile. merte verdim telefonu en sonunda aç la şunu dedim.

    Hasssssssgibtir dedi mert. Bu mutluluk hassgibtiri değildi beyler. evet demişti. Ama tüm o bana gösterdiği ilgi neydi peki ? sevgilisi vardı ve bana bu kadar içten davranıyordu. nasıl bir şeydi bu? nasıl bir oyundu? kader nasıl bir yol çizmişti bana? anlayamamıştım. çok garipsemiştim. ufaktan gözlerimin dolduğunu hissettim. ama ağlamadım beyler ağlayamadım. sinirlenmiştim. bağırmak istedim.. sesim çıkmıyordu. bir şeyleri yumruklamak istedim tekme atmak istedim ama ellerim ve ayaklarım sanki başka bir insana aitti. kalakalmıştım öyle 9 çocuğuyla dul kalmış kadın gibi boş boş bakıyordum etrafa. mert iyi misin aga diye sordu. derin bir nefes aldım ve iyiyim dedim. yalan söylemiştim. dostuma lakin iyi bir yalancı değildim. anlamıştı yalan söylediğimi. değilsin dedi ve koluma girdi. yürü bi su alalım dedi. istemsizce mert beni bakkala zütürdü. ayaklarım ona uyuyordu. beni dinleme gibi bir niyeti yoktu ayaklarımın.

    kendimi biraz toparladıktan sonra. mesaj attım aysuya:
    aa kimle çıkıyorsun dedim. kaanla 2 aydır çıkıyoruz dedi. kaan kimdi lan. çaktırmadan sordum hangi kaan ya allah allah falan gibisinden soyadını falan öğrendim. belki işime yarardı bir gün. lakin aysuyu kaybetmemem gerekiyordu. onu kaybedersem savaş biterdi. sabırla bekleyecektim. savaşı kazanmak için her şeyi yapabilirdim. evet beni hiç tanımayan bir düşmanla savaşa girmiştim kendi zihnimde olan bir savaşa. hayatım boyunca yaşayacağım pek çok pgibolojik savaşın ilkine...

    pgibolojik savaşlar çok zordur. özellikle karşı cinsle olanlar. çünkü kadınlar bizden daha zeki olmasa da bizden daha ayrıntılı düşünebilen yaratıklar. çok garip yaratıklar. bu savaş öyle bir savaştır ki karşınızdakine bir kerede çok büyük bir zarar veremezsiniz. her seferinde ufak zararlar vermek zorundasınız ki etkileri daha büyük olabilsin. iki erkeğin arasındaki pgibolojik savaş çoğunlukla sıcak savaşa dönüşmektedir. erlerin meydana çıkıp birbirinin ağzıyla gözü yer değiştirene kadar bitmez bu savaş da. ben de sıcak savaşı beklemeye başlar olmuştum. hayatımda çok kavga etmedim ama bu çocukla çok sağlam edecekmişim gibi hissediyordum kendimi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster