/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    dersler dışında her saniyemiz beraber geçiyordu. hiç yalnız bırakmıyordum destek(!) olmak için. sözde destek oluyor bi andan da alt yapı hazırlıyordum. her sabah yapılan güzel jestler her akşam mesajlaşmalar meyvelerini vermeye başlamıştı. ve ben bir perşembe gecesi aysuya açılma kararı aldım. hemen mesaj atmalıydım.

    w: Yarın boş musun okul çıkışı bir şeyler yapalım?
    a: boşum canım yapalım da napıcaz.
    w: kafeye gideriz sahile ineriz belki?
    a: olabilir ama sahil için fazla soğuk değil mi hava?
    w: ben seni ısıtırım canımın içi
    a: tamam o zaman gidelim *

    her şey planladığım gibi gitmişti o ana kadar beyler. önemli olan şey ise her şeyin yarın da yolunda gitmesiydi.
    Ertesi gün sabah erkenden kalktım duş aldım. saçlarımla uğraştım yaklaşık yarım saat kadar. parfüme abandım. parfümü nolur nolmaz diye yanıma aldım. gömleğin üstüne bi kazak geçirdim siyah pantolonla gittim (gri amele pantolonlarından vardı bizim okulda). dakika bir gol bir okula girer girmez müdürle göz göze geldim. bana ters bir bakış attı beyler ama bakışı bakış değil. sen gel benim yanıma bi bakiyim. bu kıyafetler ne okul kıyafetlerin nerede? dedi. hocam dün dedemlerde kaldım (külliyen yalan dedemler bu ülkede bile değil) dedim. neden kaldın orada diye sordu. yalana başlamıştım bir kere devdıbını getirecektim. babaannem rahatsız hocam onun yanında kalmam gerekti o yüzden bu kıyafetlerleyim. sabah eve uğrayamadım. adam garip bir şekilde bana baktı. bir daha olmasın dedi ve elleriyle git işareti yaptı. günün ilk zorluğunu atlatmıştım beyler. o gün içerisinde yine sürekli aysunun yanındaydım. bir aksilik olmadı okulda allaha şükür.
    Okuldan çıktık. kafemize gitmek üzere minibüse bindik. kafede oturduk. yine sıcak bir muhabbet vardı. aysu benden bir beklenti içinde değildi. giyimi gayet her zamanki gibiydi. okul kıyafetleri vardı üstünde. gittiğimiz kafe bi göçmen kafesi gençler. ikimiz de göçmeniz zaten. göçmen olan veya göçmen tanıdıkları olanlar bu ortamları bilirler. canım da kifla istedi. bi kifla söyledim. sen ister misin diye sordum hayır canım istemiyor dedi. kiflam geldi ikiye böldüm. ellerimle besledim meleğimi. muhabbetin de biraz sıkıcı olmaya başlamısını fırsat bilerek kalkalım mı sahile inelim dedim. kafasını salladı kanatsız meleğim.
    ···
   tümünü göster