/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    sahiller her mevsimde romantizmin doruk noktada olduğu yerlerdir. sıcak bir akşamda sevgilinizle veya flörtünüzle yapacağınız kısa bir yürüyüş ilişkinizi kuvvetlendirmek babında size çok şeyler katabilir. veya sonbaharda bir banka oturup denize karşı yapılan bir sohbet size romantizm açısından inanılmaz avantaj sağlayabilir.

    Kafeyle sahil arası yaklaşık bir bir buçuk kilometre. hafiften bir rüzgar esiyor hava çok soğuk değildi. kızlar bizden daha az üşür beyler bunu aklınızda bulundurun bir kız size üşüdüm diyorsa bu onunla ilgilenmeniz gerektiği anldıbına gelebilir. belki de gerçekten üşümüş olabilir o ihtimali unutmamak gerek tabiki de.
    üşüdüğünü söyledi. ben de istersen koluma girebilirsin dedim. hiç şikayet etmeden koluma girdi. yürümeye devam ettik kol kola iki aşık sıcaklığında.
    sonunda sahile gelebilmiştik biraz daha yürüdükten sonra şu banka oturalım mı diye sordum. tamam olur dedi. dananın kuyruğu tam olarak bu noktadan sonra kopacaktı.

    w.aysucum biz tanışalı çok uzun bir zaman olmadı dimi ?
    a.evet ya ama ben seni çok uzun yıllardan beri tanıyormuş gibiyim.
    w.aynen öyle canım benim.
    a.niye söyledin ki bunu? küsmeye mi çalışıyosun benimle yoksa :p
    w.saçmalama ya konuşma konusunda iyi değilimdir fark etmişsindir belki de.
    a.yoo gayet iyi bir konuşmacısın.
    w.aslında benim sana bir şey söylemem gerekiyor ama nereden başlasam bilmiyorum.
    a.başla bir yerden william endişelendirme beni.
    w.içimde bir şeyler var aysu içime bahar yağmurları yağıyor şu son bir kaç aydır. ve içimde bir okyanus var ve ben bu okyanusun içinde bpğulmaktan korkuyorum aysu.
    a.nasıl yani
    w.yağmurla birlikte içime yağan her su damlası aslında sana karşı beslediğim en gizli duygularımı sembol ediyor aysu.
    a.(şoka girmişti, böyle bir şey beklemiyordu aslında ben de beklemiyordum bu kadar edebiyat yapabileceğimi ama çıktı o anda beyler) bbben. ne diyeceğimi bilmiyorum william. biliyorsun ki yeni bir ilişkiden çıktım yorgunum. tamam sana karşı bir hoşlantım var senden hoşlanıyorum. ama biraz zamana ihtiyacım var. düşünmek için zamana ihtiyacım var.
    ···
   tümünü göster