/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Sevdikleriniz insanlarla geçirdiğiniz her saniyenin önemini bilin beyler. çünkü onlarlayken zaman su gibi akıp geçiyor. onlarla geçen her saniyenizi aklınıza kazıyın unutmayın. hatırlamak istediğinizde boş kalmasın elleriniz.

    Pazartesi günü... işte hayatımın en güzel günüydü. sevgili olarak ilk defa dışarı çıkmak üzere cumartesi gününde anlaştık. zaman çok hızlı geçiyordu. ben ne zaman cumartesi oldu anlamamıştım bile. erken kalkmıştım o gün. duşumu aldım saçlarımı düzelttikten sonra hemen kahvaltımı yaptım. kıyafet seçerken çok zorlandım beyler. o güzel meleğin yanında sönük kalmamalıydım. sonunda bir kareli gömlek seçtim ve altına kot pantolonumu geçirdim. basitti. lakin etkili olacağına inandığım bir ikiliydi. evden çıktım. buluşma yerine on dakika erken gittim. beklemeye koyuldum.

    a:selam
    w:selam nabersin?
    a:iyi sen
    w:iyiyim canım
    a:yalnız ben fazla kalamayacağım annemle kavga ettik biraz da hastayım...
    w:saçmalama daha yeni geldin canım?
    a:elimden gelebilecek bir şey yok seni gördüm birazdan da gidicem.

    havada inanılmaz bir soğukluk vardı beyler anlam veremediğim. daha dün sarmaş dolaş gezdiğim kız bugün elinde hiçbir neden yokken bana trip yağdırıyordu. anlam veremiyordum bu davranışlarına. biraz havadan sudan konuştuktan sonra yanağıma bir öpücük konudurdu. arkasını döndü ve gitti... telefonum çaldı tam eve mi gitsem diye düşünürken. arayan kuzenimdi.

    k: kuzi napiyon?
    w: merkezdeyim yavrum kız gitti eve mi gitsem diye düşünüyordum.
    k: biz de merkezdeyiz. avm'ye gidicez kardeşim gelsene yemek yeriz.
    w: olur geliyorum. bekleyin beni kim var?
    k: pınar var bi de oğuz var.
    w: tamam kardeşim geliyorum.

    hızlı adımlarla kuzenimin yanına gittim. avmye yürüyerek gidecektik. güle güle yürüyorduk hep birlikte. aşağı yukarı elli metre ileride solumdaki kaldırımda el ele yürüyen bir çift vardı gözüm onlara takıldı. birden yürümeyi kestiler ve öpüşmeye başladılar beyler. normalde böyle bir çift görsem kafamı çevirirdim hiç yokmuşlar gibi davranırdım. ama bu sefer bir ses bana içten içe "oraya bak!" diyordu. gözlerimi ayıramıyordum. sonunda kızın yüzünü görme şansını elde etmiştim. karşımda bi erkekle öpüşürken göz göze geldiğim kişi sevgilim olan ilk aşkım olan aysudan bir başkası değildi.
    ···
   tümünü göster