1. 1.
    +17
    selam beyler

    yaklaşık 1 senedir çok nadir girdiğim sözlüğe an itibariyle gibtiri çekiyorum. çok yardımı gördüm burdaki arkadaşların çok da yardım ettim elimden geldiğince. ancak kuruluş amacından hızla uzaklaşan giderek huur çocukluğunun daniskasını uygulayan sayın serkan inci ve arkadaşları hakkında bişeyler söylemek istiyorum.

    şimdi bu dıbına godumun sözlüğü kuruldu etti.ilk zamanlar okana ziyaret yapıldı meşhur oldu sonrasında çeşitli radyo programları olsun tv programları olsun bi süre devam etti. sonrasında liseli dolmaya başladı gündüzler berbat oldu gececiler diye kavram daha sık dillendirildi. sonra bu serkan inci denen pekekent ısrarla sözlükten para kazanmıyorum demeye başladı. zütünü yırttı adeta. gitti okanda anlattı geldi burda anlattı. tuttu üstüne kitap yazdı. ulan senin vasfın ne bre dıbına godumun alagavatı. neyse kitap ilk kitap biraz tutar gibi oldu hemen zütü kalkan ibine serkan ikincisini verdi giblenmedi bu sefer. sonrasında yazılımcılık bilgisi ve parasını da kullanarak güzel bi yatırım yaptı. haberself konusunda çok takdir ediyorum serkanov u ancak hiçbi zaman bi duruşu olmadı bu şişkonun. neyse son zamanlarda bu caps olayı artmaya başlayınca tweeterına önce bi ibare yerleştirdi. neymiş caps kültürünün yaratıcısıymı. burdan hasgibtir ordan diyorum sana hasgibtir. caps kültürünün yaratıcısı inci sözlük kullanıcılarıdır. kimse de bu huur çocuguna çıkıp bişey demedi sen ne anlatıyon aq diye. sonra tuttu bunun da kitabını yaptı. bide rekldıbını yaptırıyo şimdi.

    zaten okumayacaksınız biraz daha yazayım amk. sözlükten ilk kopmalar ısrarla üye alımı ve cevahir olayından sonra başladı. çok daşşaklı adamlar kaybetti sözlük.ben o zamanlar 18 yaşında bi ergen olarak anlamamıştım ama şimdi herşey çok çok net anlaşılıyo.bu konular çok konuşuldu ama ısrarla üstü kapatıldı. benim hiçbi faydam olmayacak belki ama şu yazdıklarımdan bi çıkarım yapıpta bişeyler hakkında kafa yoracak tek kişi dahi olsa şu yazıdaki emeğim karşılığını bulacaktır.

    inci sözlüğün duruşu kaybolmuştur. yıllardır ekşiye laf edip sedat o kadar para kazanıyo tabi yapacak gibisinden herşeyi savuşturabileceğini düşünen liseli turnusolü serkanov sedat ne yapıyosa iki mislini yapmaktadır şu anda.bu tasarım meselesi de serkanın tamamen egosundan kaynaklı.her iddaasına girerim ki sözlüğün trafiği çok çok azaldı. sözlüğün büyük çoğunluğunun istememesine rağmen bunu hayata geçirmek serkanın son yanlışı olmuştur. sözlük bu yaz bilemedin gelecek yaz gibindirik işlerin dönüğü kafa olarak liseli insanlarla dolup taşacaktır.(madem serkanov turkish reddit yapacağım dedi ben de bunu diyorum bakalım hangimiz haklıyız) bir de sevgili ibinemiz bu zamana kadar inci sözlük konusunda yanılmamış. yanılmazsın çünkü bu zamana kadar asıl amacını göstermedin. gemi seyahatinde olsun aydın üniversitesi konusunda olsun hep destek mesajı gönderildi hatta daşşaklı abiler tarafından destek gördüğüne de eminim.

    doğru alt inciyi seçtiğimi düşünüyorum ama bu yazı büyük ihtimalle üyeliğimle birlikte silinir.

    haydi sağlıcakla
    ···
   tümünü göster