/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
  1. 1.
    0
    ya mal mal konuşma gibtiğimin gerizekalısı. senin cüzi miktar dediğin 800 lira dönemlik amk. okul uzatıyoruz da okulun ve hocaların hiç mi suçu yok.. belli ki üni okumamışsın amsalak.. okumuşsan da hiç egoist hocaya denk gelmemiş şanslı bir binsindir.
    ···
    1. 1.
      +1
      okulun uzamasının sebebi öğrencinin gerizekalı olmasıdır. hocalar size durup dururken takmaz. koridorda külhanbeyi gibi dolaşıp, hocalara laf söyler saygısızlık yaparsanız belanızı giberler, ben de sonuna kadar arkalarında dururum.
      edit: ulan harçlar kalkamdan önce mühendislik harçları 500 liraydı zaten. 3 sene sonra 800 lira olmuş beyefendi çok diyor.
      ···
    2. 2.
      0
      birader okulun, hocaların vs hiç mi suçu yok bunda. sırf yaz okuluna kalsınlar diye öğrenci bırakan hoca yok mu türkiyede ? 1.80 ortalama geçemezsen 3.sınıf dersi alamazsın diyor bana okul.ee kaldım amk otomatikman 1 yılım böyle uzadı.o zaman sen önce bu sistemi kaldır sonra ben zaten 4 senede mezun olurum.
      hadi bunu yapıyosun niye harçaların ödenmesine 2 hafta kala çıkarıyorsun ? bu nasıl tutarsızlık
      bu harç sisteminin savunulacak tek yanı yoktur.
      bi haber çıktı 2 yıllıkların azami süresi 4 yıl,4 yıllıkların 6 yıl vs..bak bu daha vicdanlı bir sistem.7.senesinde olup da zamanında yatanlar ben de gördüm. bunlardan alıyosan al... ama 1 sene uzattık diye de bizden artı 800 tl isteme amk.
      ···
   tümünü göster