/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5
    Tren iptal Tren Şok beyler, yarın gitme kararı aldım üniye zaten bedava bilet yansın amk :D

    Beyler her zaman dediğim bir laf vardır; Türkiyede yaşamak için ya çok zengin olacaksın yada engelli. Bu sözümde çok ciddiyim beyler cidden engelli imkanları çok iyi ve her geçen günde gelişiyor. Devleti bu konuda takdir ederim.

    Neyse siyaseti bir kenara bırakıp baş hemşirenin memelerine dönüyoruz..

    Öylece kalmıştım beyler, hepsi aynı anda beni azarlıyordu, bir baģrışma, bir azarlama.. Bende 31 çekerken yakalanan ergen surat ifadesini takınmıştım yüzüme, hemşirenin ğöğsüne doğru bakmak zaten yüzümü kîzartmış doğal bir mahcup ifadesi vermişti yüzüme. Peki ya morfin?

    O sinsi bir şekilde sırasını bekliyordu.. Bağrış çağrış, ortam iyiden iyiye kalabalık oldu o sîrada babamı gördüm kalabalıkta.. Bir aslan, bir süperkahraman edasıyla geliyordu beni kurtarmaya doğru, kalabalığı yara yara geçiyordu ve nihayet kahramanıma ulaşmıştım...

    O an yediğim tokatın acısını hala hatırlıyorum amk, elini kaldırıp bir geçirdi noluyoruz amina koyimmm dedim. Kaynak ustası bide babam dev gibi pazuları var. Benim nevrimde dünyamda gibildi yine.

    Tokattan bi 2 3 dakika sonra kendime geldim, babam ile başhemşire konuşuyor, güvenliklerde hadi amk bitsede gidip çay içmeye devam etsek düşüncesi, bi hareket yaparsan seni giberiz edası ile babamın başında bekliyorlar.

    Bilirsiniz baş hemşireleri beyler gudubet, mendabur, yaşlı, tipsiz yüzüne işenmeyecek tipler olurlar genelde ve kaprisli. Hah bizimkide bunun tam tersi amk, çıtır, genç, afet afet mmm.. Karı öyle güzelki babam ona ters bişe dese ben kalkıp vururum terbiyeni takın diye.

    hemşirenin memeleri, babam ve güvenlik gavatları. Bu manzarada kimsenin beni giblemediğini herkesin benim hakkımda ama benden bağımsız konuştuğunu fark ettim..

    Işte gibik morfin o anda tetikledi yine beni..
    ···
   tümünü göster