/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +6
    Evet beyler o muhteşem haber ile alet şaha kalkmış ucundaki çubuğu dışarı fırlatmıştı..

    Hemşire vardiyası değişmiş, yeni hemşireler gelmişti. Ve morfinin verdiği hem ileri hem geri zeka ile planımı uygulamaya başlamıştım.

    Babam odada oturuyor haber izliyordu, bende iyiden iyiye sıkılmıştım. O an babamın uzun zamandır sıgara içmediğini fark ettim. Işte fırsat bu fırsattı!!

    Babama dönüp; baba git bi sıgara iç ya bayadır içmiyosun dedim.

    Ben olumlu bir cevap beklerken babamın cevabı planın kolonlarını sarsan cinsteydi; sanane lan gavat sana mı kaldı benim sıgaram? hem sen kokudan tiksinmiyo musun lan ne anam kaldı ne avradım dedi..

    Derin darbe almıştım beyler bu artçıldı, kendimi büyük depreme karşı korumam ve babamı yollamam lazımdı.

    -Baba ben seni düşünüyorum ya, kokudan tiksinme olayıda yok artık ya ( yalan amk ) hem aşk olsun baba anan babaannem avradın annem yabancıya sövmüyoz rahat ol.

    Babam güldü ve sıgarayı alıp çıkti. Ilk savaşı kazanmıştım beyler ve şimdi yalnız 15 dakikam vardı.

    Hemen üstümdeki acil butonuna bastım 1 dakikaya bir hemşire koşarak odaya aldı ve beni gayet normal görünce şaşırdı ve afallayarak sordu : iyi misin noldu neyin var?

    Iyi değilim dedim, telaşlandı yanıma gelip nabzımı tuttuyordu ki elinden yakaladım, gözlerime baktı bende bakmayı sürdürdüm, ufak bir tebessüm gördüm, bende güldüm. Birbirimize kenetlenmiştik, sadece bakıyorduk ama boş değil çok derin anlamlı bakışlardı, o an morfinin cesaretiyle yaklaştım buna, plan falan gibimde değildi bu karı benim hayatımın kadınıydı anlamıştım. Geri durmadı oda belli istekliydi, kırmızının en güzel tonu yayılmıştı yanaklarına. Ufak şirin bir tebessüm vardı bi yandan dudaklarında. Gözleri ışıldıyordu.. Gözleri çok güzeldi beyler yemyeşildi, huzur veren cinsten, ınsanın içini ısıtan cinsten..

    Nasıl olmuştuda bi anda bu duruma gelmiştik benimde aklım fikrim almadı amk, bi ara benim küçük şeytan morfin benle oyun oynuyor, yok binler yok gerçekti, canlı kanlı arzulu bir biçimde karşımda duruyor dudağını ısıyordu

    o yaklaştı ben yaklaştım o yaklaştı ben yaklaştım.. bir nefes mesafe vardı aramızda...
    ···
   tümünü göster