/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +5
    O nefes binler, o nefes beni benden aldı, o nefeski bende ne dalak ne ciģer bıraktı. Vurdum buna dedim gaahhkk amk kevaşesi. Bu öldü sandığı hastası aniden hortlamış gibi irkildi, şaşırdı.. Üzgünüm dedi kebapta soğana hayır diyemiyorum..

    Türkiye oglum burası yok hemşireye zıplayım yok doktoru yapayım o işler hikaye bu memlekette. Neyse şaka bir yana bu nabzıma bakmak için bileğimi tuttu bende elimi elinin üstüne koydum ve sıkıldım hemşire hanım, ailem bana kıyafet getirmek için bende durum malum tek gezemiyorum dedim.. Bu baktı bana acımış gözlerle sonra peki ben seni gezdireyim dedi..

    Evet beyler ilk golü atmıştım ama maç daha yeni başlıyordu. Hemşire beni hastabakıcı ile oturttu sandalyeye sürmeye başladı kapıya doğru, evet beyler özgürlüğe doğru ilerliyordum, kanımda morfin, altımda 2 teker 99 model sandalye..

    Kapıdan çıktık ve bölümün koridorlarında dönüp durmaya başladık ama bu bana yetmezdi binler, çok daha fazlası lazımdı morfinli ruhuma.

    Hala dönüyorduk bende planımı uygulamak için fırsat kolluyordum çok geçmeden fırsat ayağıma geldi. Kapısı açık bir odanın önünden geçerken; hemşire abla galiba içeriden seni çagırıyorlar..

    Hemşire bi an duraksadı tam başka hemşireye seslenip onu yollayacak ve benim harika planımı bozacekken ben tekrar konuştum ses tonumu yükseltip; abla galiba ciddi birşey var baksan iyi olur.

    2. golüde atmıştım binler hemşire odaya girer girmez bende sandalyenin tüm imkanlarını zorlamaya başlamıştım.. Dört nala tekerlek çeviriyordum amk deliler gibiydim ve en önemlisi özgürdüm çok çok daha mühimi ise morfinli bir ergendim.. Koptu beyler kayışımm beni tutabilenin amina koysunlardı

    Hastane kazan ben kepçe dolaşıyor, millete küfür edip kaçıyor veya kantinden birşeyler araklamaya* çalışıyordum

    Derken benim makinenin trigel kayışı hepten koptu ve hastaneden kaçma kararı aldım. Yine 4 nala tekerlek çevirip hastane bahçesine ulaştım nihayeyinde, inanın kaçınca ne tak yiyeceğimi bilmiyordum, amaç binlik olsundu..

    Acil serviside geçtikten sonra, tekerleği çevirmeme rağmen dönmediğini ve ilerleyemediğimi fark ettim, çok garipti amk bozuldu heralde diye düşünürken, kafamdaki acı vucuduma doğru yayılmaya başlamıştı..

    Gafam yanıyodu binler gafam...
    ···
   tümünü göster