/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +3
    Morfinli kafa ile babamı bahçeye yolladığımı unutmuştum. Kuku gòren abaza gibi kaçışım sırasında yediğim tokat babamdandı beyler.
    Öyle bir geçirmişti ki kafama sandalyede bir ileri bir geri gidip gelmiştim, bu tepkiden dolayı malın ucunda ki çubuk yine dışarı çıkmıştı. O acı ile nasıl bağırdıysam bahçede ki güvenlik yanımıza gelmişti, evet beyler morfin yine kendini belli ediyor ve bana uyan şeytan ile aklımda şimşekler çakmaya başladı. Tek bir şansım vardı beyler kurtulmak için.. ve babamı bile tanımayarak oynadım en büyük kozumu

    - Güvenlik abi geçerken ayağîna sandalye ile bastığım için bu amca bana vurdu :( zaten yediğim tokatın yüzüme yaydığı kızıl ton ve acı içinde kıvranın suratım rolümü iyice gerçek yapıyordu..

    G : Doğrumu sòylüyor bu çocuk? utanmıyo musun hasta çocuğa vurmaya adam!!

    Evet binler yine golümü atmıştım ama korkuyordum, yılmaz vural gibi korkuyordum, yiyeceğim bir kontra atak kümeye düşmeme sebep olabilirdi..

    Top babamdaydı beyler, ve babam ronaldo edası ile koşmaya başladı..

    B : bu benim oğlum birader sana ne oluyor

    Babam ortasahayı geçmişti cezasahasına çok yakındı, önü boş ilerliyor..

    G : niye amca desin lan, ne bileyim oğlun olduğunu, göster kimlikleri..

    Babam elini cüzdana doğru zütürmeye başladı, çıldıyordum, hocaaamm bittti hocaaam 2 dk geçtii diye bağırmamak için zor duruyordum.. Babamın ònü boştu, iyi bir vuruş mutlak goldü, babam o muhteşem sol goluylan eli cüzdana gòtürüyordu..

    Saabbbriiii sabrii vurdu top aut..

    Babam cüzdanı odada unutmuştu pićler, bu sefer yılmaz vural tecavüz etmişti !!!

    Babam zütü bir iki kere daha yokladıktan sonra boş gözlerle güvenliğe bakmaya başladı..

    Babam adeta samanlıkta komşusunun eşşeğine tecavüz eden bir adam, güvenlikte samanlıkta bunları basan eşşeğın sahibi gibi duruyordu..

    Güvenlik hala bir tepki bekliyor, babamda senin sonra amina koyacam diye bana kaçamak bakış atıyordu..

    Sıra bendeydi beyler, 1-0 üstündüm ve son dakikalardı, artık zamana yatmalıydım..

    Ben : Güvenlik abi ben bu amcadan şikayetçiyim dedim...

    Güvenlik bir bana bir babama baktıktan sonra, tamam delikanlı biz gereğini yaparız dedi ve babamın boş bakışlarına rağmen koluna girip " yürü terbiyesiz adam diyerek " yürümeye başladı..

    Bitti beyler maç, evimde seyirci desteği ile kazanmıştım.. Peki ya bunun deplasmanı? Ya sonum Beşiktaş gibi olursa? ya babam 8 kere döverse, Ya Galatasaray gibi, Bahçeşehir azmiyle giberse beni babam? Ya Pendiksporun Fenere yaptıklarını yaparsa bana? ( o zaman tabi skorlar, takımlar ve düşenceler farklı )

    Bu düşünceler ile yine dört nala tekerlek çevirmeye başladım..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster