/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    +3
    Operasyon : Kebap
    Kişiler : Ben, abi ve morfin

    O yemeği o karıya yar etmiyecektim amk. Kafaya koymuştum.. Bu plan için biraz morfine ihtiyacım vardı. Sabah vizite gezen doktorlara ağrım olduğunu söyleyince bu durumuda kolayca hallettim. Hayır bi yandanda korkuyorum amk, doz aşımından nalları dikicez diye. Ama sırf o karının inadına ölmezdim amk, ben ölünce helvamıda yemesin diye..

    Neyse işin garibi morfinide o hemşire yaptı bana, bilmiyordu kendi elleriyle kendi ölümünü hazırladığını. Ama ben biliyordum o karının kebabına birşey olsa kalpten gideceğini.. Bi ara acaba bu manyak insan organıda yiyor mu diye şüphelenmiştim sonradan morfinden böyle düşündüğümü anladım Allahtan, anlamakta biraz daha geç kalsam Annemi kesin röntgene yollayacaktım böbrekleri yerinde mi diye..

    Neyse binler, morfin kana girdi, havuç gavatı bi türlü araba alamı, 2 gün sonra bunun nöbet gecesi geldi çattı. Plan hem kusursuz hemde bir o kadar tehlikeliydi..

    Ya o kebap yemiyecekti ya ben yarra yiyecektim.. Öylesine bir ince çizgideydim..

    Saatler ilerledikçe bizde kankimle planı iyice kafaya oturtmaya çalışıyorduk..

    Ve servisin koridoruna pusu atmış paketçiyi bekliyordum. 1 saat geçti gelmedi, 2 saat geçti gelmedi.. Dedim acaba bu karı diyetemi başladı hemen tarihe baktım, yooo bugün günlerden pazartesi değildi, ee pazartesi dışında kadınlar diyette yapmazdı. Peki nerdeydi bu amina kodumun paketçisi.. Hiii yoksa bu mendebur karı paketçiyide mi yedi :O

    Aklımda birbirinden eşsiz gibiklikte bu düşünceler ve kanımda morfin ile çaresiz beklemeye devam ettim..

    O kebap bu gece ona haramdı.. !!!
    ···
    1. 1.
      0
      Devam et amk
      ···
   tümünü göster