/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 376.
    +25 -32
    ferrecilar elalem ne der diye düşünmez amk. samantha saint'in, bailey blue'nün hiç "elalem ne der" diye endişelere gark olacak bi hali var mı dıbınakoyim?

    ciks batıda normal bir şey. kızlar ciks anılarını kitaplaştırıyor orada. etnosentrik bakmayın.

    ciks bu coğrafyada anormal. anormal olduğu için tecavüz öldürme had safhada. hesapta herkes centilmen, efendi vs. amk. iki türk erkeğinin kızlı ortamda birbirine yaptığını akrep yapmaz.
    ···
    1. 1.
      +10 -2
      norveç, hollanda ve isveç'in tecavüzde 1 numara olduğu tamamen safsata. eğer bir numaralarsa, tecavüze uğrayan her kadının korkmadan şikayetçi olması dolayısıyla artmış bir istatigib veridir. bizde kadın şikayet edemiyor, çünkü ölüyor dıbınakoyim. bkz: pippa bacca, bkz sarai sierra, bkz özgecan aslan
      ···
      1. 1.
        +1 -5
        ya bi gibtir git dıbına koduğumun salağı onlar tecavüze uğradığını söyleyebiliyor sanki gibtiğimin aptalı. ulan hadi diyelim avrupalıların vs içinde yaşamadın, hiç mi empati kuramaz bir insan? sığır velet.
        ···
      2. 2.
        +5
        empatiyle bunun ne ilgisi var züt. batıda bu işler gizli saklı kalmaz. bizde bayram şekeri için kapıyı çalan çocuklara tecavüz edilir sonra da öldürülür. sen ne kadar bu böyle değil desen de bu böyle. bir kadın kendini batıda, türkiye'dekinden daha güvende hisseder. sen tecavüzcülerle empatide bir numarasın bu arada.
        ···
    2. 2.
      +59 -9
      O saydığın isimler de, gevşekliğini övdüğün batı da, yediği yarağın seceresini tutan özenti kızlar da, bizim memlekette batıya özenen aşağılık kompleksli gavatlar da, hepsi piyon.

      Gidip ilk yazdıklarımı oku.

      Bu adamların amacı insanları cinselliğe boğmak.

      Batı çok da güzel geldi oltaya.

      Bu refah dolu günlerine gibişerek gelmedi Avrupa.

      Şimdiden başladı ama asıl sen önümüzdeki 10 yılda çöküşlerini izle.

      Avrupa'da 13 yaşındaki çocuk; bekaretini kendi isteğiyle gibişip bozunca, tecavüzden sayılmıyor. Bunu da hesap ederek yeniden düşün o tecavüz rakamlarını.

      Sen özgürlük diyorsun ama ben daha aklı ermediği için, ileride pişmanlık duyacağından adım gibi emin olduğum için onu da tecavüz sayıyorum.

      Anasını gibeyim materyalist Avrupa zihniyetinin. Maneviyattan bir haber huur evlatları. Hristiyanlığın da dıbına koydular zaten.

      Bu savaş Müslüman ile Yahudi arasında.

      Avrupa yalnızca piyon.
      ···
      1. 1.
        +16 -14
        ulan bu adamların amacı insanları cinselliğe boğmaksa, kendi uluslarını bu işten nasıl koruyorlar? eğer bir bozulma olacaksa bu topyekun olur. bu bir.

        ikincisi, cinsellikle ancak tembel toplumlar boğulur. batıda ciks normal bir olay. ayrıca adamlar kolay deşarj oldukları için, işlerine güçlerine daha kolay adapte oluyorlar. ha bir kısım katolik bağnaz millet var, ferreya en çok bu kesim rağbet ediyor. her yerde sinik, başarısız vardır. yoksa ferre, ve ciks çalışan, üreten bir batılının gündeminde olan bir şey değil. o zaten normal yollardan karşılıyor, ciks yaparken iletişim yeteneklerini güçlendiriyor, ferreya gerek bırakmıyor.

        bir de müslüman dünyası şirke çoktan batmış. ortada müslüman diye bir şey yok. herkesin cemaati, tarikatı, şeyhi hocası var. kuran'ı yetersiz görüp, başka kitaplara, başka hocalara inanan milyonlar var islam dünyasında. peygamber öldükten 300 yıl sonra kitaplaştırılmış hadislerle sahte dinler yaratıldı. peygamber'in hayattayken yasaklattığı hadis yazımını hortlattılar. konuşturma beni. bugün batı, medeniyette -sözde- islam dünyasını çoktan sollamıştır.
        ···
      2. 2.
        +13 -3
        Hacım yahudiler hristiyanlığıda bitirmek istiyor.Çünkü kendilerini üstün ırk sanıyorlar. Bunlar dünyayı yönetmek istiyorlar. Hristiyanları oltaya taktılar sıra müslümanlarda.

        Ayrıca kuran-hadis tartışmasına burada girmek istemiyorum 2-3 paragraf okuyan adamlar vay anasını satayım hadis diye bir şey yokmuş diyorlar.Bu mevzuları yüz yüze saatlerce tartışmak isterim.
        ···
      3. 3.
        +4 -6
        bu başlığın sonunu dexter e bağlamazsan gibsinler beni amk
        ···
      4. 4.
        +1
        O medeni gördüğün Batı'da bir iki yıl yasamissindir diye ümit etmek istiyorum ama zannımca yaşamamışsın ya da iyi incelememişsin o şerefsizlerin bir yudum alkolden sonra nasıl hayvanlaştığını ve gayet rahatsız edici olduğunu görebilirdin.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster