/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +6
    Gençler kendi kurguladığım ufak bir senaryo var seveceğinizi düşünerek paylaşıyorum. Şu an ufak bir başlangıç kısmı mevcut part halinde devam edicem.
    -PART 1-
    Günümüz- TARDIS-
    -Şöyle güzel bir yıldızın doğuşunu merak ediyorum Doctor.
    +Aaah evet. Evrendeki sayısız ama bir o kadar da nadir mucizelerden birisi. Biliyor musun Clara bir yıldızın doğuşunu seyretmek her zaman içimi açmıştır. Tabii ki bilmiyorsun. Hiç görmedin ki! Eğer kendini hazır hissediyorsan Clara sana bu ciksi şeyi göstermek istiyorum.
    -(Gülerek)ciksi mi? Senin hakkında şüphelerimi günden güne çürütüyorsun Doctor.
    +Buz dağının diğer kısmını bilmiyorsun. Hadi öyleyse yolculuğa çıkmaya hazırsan başlıyoruz!
    (Doctor her zamanki gibi heyecanla TARDIS'in konsolundaki ayarlamaları yapar ve Clara'yı Exodia yıldızının doğumuna tam 2 Milyar Yıl sonrasına zütürmek için kollarını sıvar. TARDIS her zamanki sesiyle yolculuğa hazırlanırken birden tamamen susar. "Ne oluyor?" diye sormak isteyen Clara'ya bu fırsatı vermeyen TARDIS büyük bir gürültüyle sallanır ve ikisi de yere düşer. Doctor TARDIS sakinleştikten sonra ayağa kalkar ve tarihe bakar. Gözleri önce şaşkınlık sonrasında ise hüzünle Clara'ya döner.)
    -Hiç te iyi bir yere gelmedik Clara. Dışarı çıkmamız gerektiğinden bile emin değilim.
    +Neredeyiz Doctor?
    -Teknik olarak Dünya'dayız. Bir ingiliz olduğun için bulunduğumuz yeri iyi tarih kitaplarından duymuşsundur. Ama bunu nasıl söylesem?
    +Doktor söyle artık...
    -Savaşın ortasındayız Clara. Gelibolu dayız...
    VE DOCTOR WHO JENERiĞi GiRER..
    ···
   tümünü göster