/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +24 -3
    oğlum adam devlete bırakmış lan, daha ne yapsın? bak kendin bile söylüyosun işte. hayır neyin peşindesin anlamadım gitti.
    ···
    1. 1.
      +5 -13
      kime bırakacaktı?
      yaşadığı süre boyunca ülkenin en zengin adamıydı demezler mi adama bu paranın kaynağı nedir?
      ···
    2. 2.
      +18 -4
      manevi kızına bırakabilirdi mesela. bir de her akpli gibi kaynak sorup durma, en azından süper zeki bir evlada sahip olup ona yatlar tekneler almadı. sonuç olarak mirasını devlete bırakmıştır.
      ···
    3. 3.
      +5 -15
      evet öldükten sonra devlete bırakmıştır müthiş panpa keşke mezara zütürdüğünü de yazabilseydik ama fedakar atam yedi, içti, ve ölmeden bi gün önce devlete bıraktı heyoo
      ···
    4. 4.
      +22 -2
      Mustafa Kemal ülkeyi kurtardı tereddütsüz bir gerçek bu,zengin oldu kaynak nere bilinmez ama hepsini bıraktı devlete veya halka. Zaten şunu bil Kemalist dediğin şey Kemalizm düşüncesi doğrultusunda ilerleyenlere denir, Kemalizm bir düşüncedir tabi bunu bilmeden burada saçma konuşan arkadaşlar var mizah yapacam diye cahilliğini belli ediyorlar. Asıl tartışılıp sorgulanması gerek şimdiki devlet adamlar RTE gibileri ülke bu kadar batmışken onlar saray yapacak parayı nereden buluyor diye soruyor insan. Mustafa Kemal ile RTE'nı kıyaslamayı bırakın artık bir toprak bir vatan, bayrak kurtarmak her yiğidin harcı değildir ülkeye önder olmuş biriyle yolsuz, hırsız birini karşılaştırmak Türk toplumunun en büyük salaklığıdır.
      ···
    5. 5.
      +13 -2
      Ayrıca defalarca savaş yapmış insan öldürmek zorunda kalmış, sevdiklerinin ölümüne şahit bir insanın pgibolojisini nasıl anlarsın? tabi ki de içecek tek çare bu bütün insanlar yapardı bunu. Sanırsın Türkiye'de ki insanların hiçbiri içki içmemiş de bir tek Mustafa Kemal içmiş gibi abartmayın şunları.
      ···
    6. 6.
      -12
      içkiden mi bahsettik amk 'yedi, içti' klagib bi cümledir...
      RTE ile kıyaslamıyorum kıyaslamam da kıyaslayanlara söyle...
      ···
    7. 7.
      +6
      Gerizekalı liseliler adam devlete bıraktı diyince yaşadıgı zaman kral gibi yaşadı yedi içti ölünce herkes devlete bırakır falan filan diyenlere sesleniyorum. gibik beyinliler adam neden kral gibi yaşamak istese mal varlıgının çogunu taşınamaz mallar oluştursun. Amacı yiyip içmek sonrada ölünce devlete bırakmak olsaydı har vurup harman savurmaz mıydı? Kral gibi yaşamak için bir adet saray hizmetçiler yiyip içeceği envai çeşit yiyecek yeterli. Sizin olmayan beyniniz bunu düşünemez. Mirasçısı olmayan adam niye mal varlıgına sahip olsun ve sonrasında devlete bıraksın hepsini bunu öğrenin önce. amacı keyif sürmek olsaydı mal varlıgı edinmesine de gerek yoktu cahiller.
      ···
    8. 8.
      +2
      krall gibi yaşadı diyenler ulan kaç yıl yaşadı krallar gibi aq? adamın ömrü savaştaydı be pekekentler savaş bittiğinde zaten hastalığa vs yakalanıyor hay aq salakları
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster