/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    0
    Sabah Günaydın * mesajı atmıştı. Dün aksamın verdiği cesaretle ben biraz daha kendimi çekmiş ve daha mantıklı davranıyordum. Eski ben olsam Günaydın aşkım yazardı, şimdi sadece Günaydın yazıp geçmiştim. diyeceksiniz o kadar peşinden koştun şimdi de sen kendini geri çekiyorsun pic diye. belki de çok üstüne düştüğümden olmuyordu panpalar ben de o yüzden kendimi geri cektim ne kadar geri cekmek denirse buna.

    Huriyi tanımadan önceki hayatima devam ediyordum, arkadaslarimla disari cikiyor batak oynuyor hali sahaya gidiyordum. (Olmeden bi halisaha ayarlayinda jubilemizi yapalim.) Buluşalım da demiyordum yorulmuştum amk, yeter. ilk film izleyip el ele tutuşmamızdan sonra bir hafta geçmişti panpalar mesaj atti bir gün V for vandetta yi izledin mi diye. Dedim ya çok cahilim, onu da izlememistim. "Izlemedim" dedim. Izlesene dedi. Amk insan beraber izleyelim falan derdi en azindan. Huri de biliyordu film izlemeyi sevmedigimi ama ben onun icin çiğ tavuk bile yerdim.

    Zorunsayarak Filmi açtım, izliyorum ama sarmiyor biraz ileri biraz geri derken zar zor bitirdim filmi. aksam olmuştu bu arada da. "Bitti film" yazdım. "tamam" dedi gülerek. çok yüz vermek istemiyordum iyi geceler dedim.. v for vandettayi izleyen bilirler; vandetta reisi. içimizde ki devrimlerin ateşleyicisi olan yüce adam. senin de Ruhun şaad olsun.
    ···
   tümünü göster