/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    0
    kalktim beyler ama başım uykusuzluktan mi yoksa sevistigimizden mi bilmiyorum çok felaket dönüyor başım. "basimi döndürdün" diyorum gülerek. O da gulüyor. Bir kere daha öpüyorum gülen dudaklarından evden çıkmadan.

    O gün ben Eve gidip kiyafetlerimi degistirip hastaneye staha gittim o da otobüsle memleketine gitti. Uğurlayacaktim panpalar ama ben o ara hastanedeydim cikamadim.
    Sevismigib ama bununla ilgili agzimi acip hic bi sey soylemiyordum, o benim sevismemizke ilgili bir sey soylemememden rahatsiz olmus ama. Sordu "niye sevişmemizle ilgili bir şey demiyorsun" diye bende aramızda ki ilişki cinsel bi boyut kazanmasın diye konuşmuyorum dedim, " asıl konuşmayınca cinsel boyut kazanıyor" dedi.
    Huri 15 gün kadar ailesinin yanında kaldı her şey güzeldi konuşuyorduk mesajlaşıyorduk. Geldiği ilk gece yine beni çağırdı bende yine gittim. önceleri 3 günün birinde beraber uyuyorduk zamanla iki güne bir ay içinde de artik onlara tasinmistim her gece beraber uyuyorduk. Bu arada Huri sürekli benim annemin olmayisini merak ediyor bense onun eski sevgilileriyle yasadiklarini merak ediyordum. Ikimizde sorularinin cevaplarini öğrenecektik...
    ···
   tümünü göster