/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 9451.
    +12 -6
    Sözüm kimseyi aşağılamak değil.. Sinsilerden olup ya da sonradan gelip hayatımıza dostluğumuza ortak olanlar oldu oyüzden bir genelleme yapmak istemesem de..

    Burda bu hikayeye boncuk kadar emek veren insanlar var sabahlara kadar part okumuş, beklemiş 2.5 aydır entry giren çok pardon biz şikayet etmiyoruz da 3 gün önce kayıt oldum abiğ diye entry giren adamın ne boncuğa ne de hikayeye söz söyleme hakkı yoktur kimse kusura bakmasın.. Biz nasıl bekliyosak herkes bekliycek.. Adamın işi özel hayatı var.. Ömerin avukatları gelmiş sözüne de peşin edit zaten avukatım ve bigün avukatı mısın yeağ dicek ergene evet avukatıyım deme zevkini tatmak için avukat oldum ve gurur duyuyorum..

    Özete gelirsem isteyen okur istemeyen okumaz bu hikaye 5 kişiyle de olsa bitecek öyle ya da böyle.. Kalanlarla yeni gelenlerle okuyacağız birlikte.. Rahatsız olan düzgün küfürsüz eleştirisini yapsın ama 1 haftadır takipte olup da hızlı yaz bin neden part yok diye entry girmesin.. Otur bekle oku amk..

    Kalanlarla burda kurduğumuz aile ortamıyla biz devam edicez.. Ben burası sayesinde çok güzel insanlar kazandım bunu kıskanmaktansa sizler de o aileden biri olmayı deneyin.. Olamıyosanız da engel olmaya çalışmaktan vazgeçin..

    Entry biter kavun gider..
    ···
    1. 1.
      +2
      çak bir beşlik kavuncumm :D
      ···
    2. 2.
      +2
      Haklısın kavun bu devirde kimseye yaranilmaz zaten adam hergün 30 part atsa bile zütün biri gelir sen neden şu kıza çakmadın neden parayı çalmadın neden şunu dövmedin gibi seulerele gelir söver ben anlamadimt böylelerini amk
      ···
   tümünü göster