/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +8 -1
    Evet beyler başlıyorum tekrar..

    öncelikle arkadaş olduğum kişileri tarif ederken karakteristik özelliklerinden bahsetmek yerine o kişiyle yaşadığım anıları anlatıp betimlemeyi düşünüyorum tıpkı victoria'da olduğu gibi.

    sıradaki arkadaşımız albert. yarı yunan yarı arnavutluklu okulun geri kalan kısmı gibi ağır zengin. hayatımda tanıdığım en çılgın insan. dıbına koyayım küfrünü öğretmiştim ben buna,2-3 hafta sonra unutmayıp zütürdüğüm kebapçıya dıbına koyayım demişliği var. kokain yanından ekgib olmaz,ne zaman istesem verir.ilk zamanlar kullanmıyordum tabi,o bin alıştırdı beni.

    Yine okulun bi partisi vardı,o aralar brezilyalı bir kızla takılıyodum.bu kızla puba gittik çıkışta ben tiger tiger'a gittim kız evine. ingiltere'de gece 11'den sonra marketlerde içki satışı yasak, bende mekana girdim ama Ayık kafaylada çekilmiyor, albert dedi gel benle. gittik tuvalete beraber aynı kabine girdik, tuvaletteki peçeteci adama bakarak gayiz biz dedi kapattı kabini.

    3 çizgi ayırdı hepsini çektim burundan. inanılmaz bir Özgüven geldi binler bildiğiniz beynim level atladı. çok hızlı düşünüyodum, çok hazır cevaplar veriyodum, gittiğim hiç bi kız beni terslemiyodu.o gece fransız bir karıyla yiyiştim beyler,

    neyse bütün okul gördü ak utansam mı gururlansam mı karar veremedim. neyse dönüyoruz artık evlere, londra'da oyster kartlar var Akbil gibi yanında bedava mini bi cüzdan veriyolar.o cüzdanda oyster ve anneannemin zor günlerde kullanmam için verdiği kredi Kartı vardı.(kart şifre yerine imza istiyo)

    otobüse bindik elimi cebime bi attım başımdan aşağı kaynar sular döküldü beyler, kız o cüzdanı bildiğin çalmış aq.ulan bide ne hoş kız diyodum gece 1-2 defa içki ısmarladı diye meğer benim karttan çekmiş. salak yerine koymama mı yanayım,25 Pound değerindeki oyster'a mı yanayım anneannemin kartına mı yanayım. ulan gece 5 te apar topar aradım kadını Kartı iptal ettir diye. nedenini bile sormadı garibim...
    ···
   tümünü göster