/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    Biz 1 haftada 3 atsız kitabı bitiren ülkücülerdeniz koçum sen şuan halkın önyargılarını okadar güzel dile getirdinki
    ···
    1. 1.
      0
      bir özeleştiri olalım o zaman haftada 3 kitap bitiren ülkücü kardeşim
      ···
    2. 2.
      0
      bak kardeşimbazı kesimler vardır çoğunluğu vatan sevgili kültürlü kişiler olsada azınlık olarak yanlışları vardır bu herşeyde olur Başbuğ Atatürk'ün bile az da olsa yanlışı vardır karşıt görüşler bu azınlığı ortaya çıkarır ve kötü tanıtır bizi bu yüzden herkes ülkücüler asıyor kesiyor diye bizden korkuyo ülkücüyüm diyorum aha bıçak falan taşıyodur diyolar

      Bak ümmetçiler fatihi sever Atatürkü sevmez
      Kemalistler Atatürkü sever fatihi sevmez
      Biz ise ikiside atamız büyük işler yaptılar diye ikisinide severiz
      ···
    3. 3.
      0
      özeleştiri derken bunu kastetmedim. Bıçak olayındaki tepki çok normal bir tepki, kendinizi böyle gösteren sizsiniz. Yazıcıoğlu'nun maraş katlidıbının başını çeken olduğunu reddetmiyorsundur.TiP'li gençleri telle boğanların ülkücüler olduğunu reddetmiyorsundur. Bunlar bilinen gerçekler.

      Ne zaman bir vatanına aşık olan ülkücülerin anti-emparyalist bir tutum içinde olduğunu gördük biz? Olay burada medya da değil,ben gençlik hareketinin içinde olan birisiyim ve Çayanların yolunu takip eden birisiyim.Bir eylemimizde, yürüyüşümüzde karşımızdaki ülkücülerin tepkisini biliyorum.Biz o çok sevdiğiniz ülke için, bizi terorist ilan ettiğiniz, vatan haini dediğiniz kimseler olarak ülkenin ağaçları kesilmesin, oradaki göl kurutulmasın diye eylem yaparken saldırı girişiminde bulunuyorsunuz.

      Herhangi bir anti amerikan-amerika tutumunda bulunmuyorsunuz, sosyalizm ve komünizme geçit vermeyeceğinizi söylüyorsunuz ama bu iki ideolojinin ne olduğunu gerçekten bilerek mi reddediyorsunuz? Reddetmenizin, karşı olmanızın sebebi nedir?

      Neden ülkücüler sadece bayrak yakıp, vatan-millet-sakarya diye haykırıyorlar da;özelleştirmelere(neoliberal politikalara),kurutulan göllere, kesilen kaç yüz metre kare yeşil alanlara, asimile edilen müslüman-türk dışında halklara ses çıkarmıyorsunuz?
      ···
    4. 4.
      0
      asimile edilen müslüman türk halklara ses mi çıkarmıyoz bugun uygur türklerine ocakta baaya bi erzak getirde herkes karnını doyurduk bilmem ne yaptık siz neyapıyonuz anca eylem eylem karın doyurmuyor
      ···
    5. 5.
      0
      "dışında" yazıyor son maddade aslında *
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster