/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 276.
    +8
    bu arada beyler amina koydugumun koreli jeoung'u bile anlattim canim cigerim jordan'i hic anlatmadim.

    jordan benden 1-2 yas filan buyuk,yakigibli siyah sacli mavi boylu inanilmaz derecede geveze bir tipti.belcikali.bu kadar iyi anlasiyor olmamizin bir kac sebebi vardi,benim gibi siyasetle cok ilgiliydi,ikimizde varos ortaminda buyumustuk.benim ilkokul lise ozel okul ama lise 2 de okuldan atilip gibtiri taktan bi duzlisede diplomami almistim.

    ben gidene kadar nerdeyse her gun beraber takildik,kimyasal kullanmaz sadece cigara alkol ve sigara.bi gun hms president diye kocaman bi gemide parti vardi.su gemi beyler,

    https://www.google.com.tr...=0CAYQ_AUoAA&dpr=1.25

    mekandan ciktik eve donuyoz ben jordan artur bruno melanie latin kizlar (malum bruno ve latinlerle ayni evde kaliyoz).sahilden london eye'a baka baka yuryuoz cok tatli bir ortam.ordan koprunun karsisina gectik,otobuse binicez.(ingiltere'de her saat her yere otobus var beyler)jordan melanie artur yolun karsisindaki duraktan bincekti,tam vedalasiyoruz jordan dedi sen benle geliyosun amk.niye?supriz.ee kizlar? bruno atladi ordan rahat ol filan dedi.

    herkes ayrildi gece 4-5 filan artik koskoca bi anit gibi bi yere oturduk,inanilmaz bir sessizlik cikt cikmiyor,baktim jordan cikardi cigara dedim adamsin eyvallah ama zaten bunu bekliyodum acikcasi pek supris olmadi.sardi cigarayi,arkani don dedi,arkamizi bi donduk karsimizda koskoca big ben aq.big bene baka baka sabaha kadar her turlu konudan dertlestik.persembe gunuydu beyler ingiltere'de asil olaylar persembe gecesi doner ilginc bi gelenek.hic uyumadan okula gittik.

    iste jordan'da budur.ayni zamanda soho'da oneill diye bi pubda ali sunal beni giblemedi diye gider yaptigim anin tek sahididir.
    ···
    1. 1.
      +3
      Mavi boy ne amk
      Çok güzel gidiyon pampa helal
      ···
    2. 2.
      0
      hahahaha panpa yazdiklarimi tekrardan okuyup duzeltmiyorum kusura bakma
      ···
   tümünü göster