/i/Tespit

  1. 176.
    +4 -2
    dıbına kodumun bebesi IQ numaran ayakkabı numarandan küçük gelmiş burda ahkam kesiyorsun. Bak dıbına çaktığım, bak zütüne koyduğum iyi dinle beni aylık 1000 TL'ye çalışan biri olarak iyi dinle.

    1- Okuduğunu anla öyle söv bir numaralı huur çocuğu.
    2- Benim dediğim şey zam almanıza karşı değilim gönül ister ki herkesin maaşı 3-5 bin olsun. Ama o biraz önce ballandıra ballandıra bitiremediğin baban atanamamış olsaydı böyle geniş geniş konuşabilir miydin? Atanamayan yüzbinlerce öğretmen var lan bu ülkede dıbına soktumun bencili.
    3- Her türlü öğretmeni gördüm iyi bilirim evinde karısından şiddet görüpte hıncını öğrenciden çıkaranından tutta kocası çoluğun çocuğun rızkını kumara yatırıyo diye ağlayan bayanına kadar gördüm 8 Sene sürdü lise hayatum açık liseden mezun oldum.
    4- Biz işçilerin hayatı sizlerinki kadar toz pembe değil, bu memleket menfaat memleketi doktor yürür ses çıkmaz öğretmen yürür ses çıkmaz 50 bin işçi bi yürümeye çalışsın bakalım. Ortalık gezi parkına dönüyor mu, dönmüyor mu?

    Beyler bu arada allah karşınıza yazdığınız 3-4 cümlelik yazının açıklamasını yaptırtacak kadar gerizekalı insanları çıkartmasın.
    ···
   tümünü göster