/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +22 -2
    Ertesi gün okula geldiğimde tolga gelmemişti. Galiba adam toplayacakti pekekent.
    Nagsi ve emre de tinercilerden dayak yedik gibisinden bir bahane uydurmuşlar ailelerine.
    O gun okulda 11. Sinif bir abiden telefonunu odunc aldim. Mahalledeki kisileri aramaya basladim. Cikista kavga var diye.
    Mahalleden gelecekler Ramazan abi(17 yaşinda kilolu biri ama iyi dövüşür) Ali abi(18 yaşinda karate yapan birisi) Mustafa kemal(15 yaşinda mahalleden arkadaşim.Çok cesur çocuktur. Gözü karadır) ve onlar gibi 1 2 kisi cagirabildim.
    Cikis zili caldi.Ben, emre ve nagsi kapiya dogru gittik. Benim mahalleden cagirdigim 6 kişi gelmişti.9 kişi olmuştuk. Dayak yiyecegiz dedi emre, cok kalabalikti onlar dedi.
    Okul kapisindan biraz uzaklaştik. Karşidan 15 20 kişilik 15 20 yaş grubunda bir grup geliyordu.En önde tolga vardi.
    Başladık vuruşmaya. Yumruklar havada uçuşuyordu. Gelene gecene vuruyordum fakat 20 li yaslarda bir huur cocugu karnima tekme atip beni yere devirdi. Dovusu kaybediyor gibiydik.
    O arada yukaridaki sokaktan gelen 20 30 kişilik bir grup gördüm. Tolganin adamlari sandim ve iyice dayak yiyecegimizi anladim. Fakat bunlar kosarsk gelip tolgalara vurmaya basladilar.O karambolde bizim adamlara da vurdular. Sonradan ogrendim, nagsi mahalleden aşiret çağirmiş amk.
    Tolga gil sıkıyı görünce kaçmaya başladi. Fakat okul mudur yardimcisi kapidan firladigi gibi tolga ve beni tokatladi.
    Idareye gittik. Olanlari anlattim. Once tolga gil saldirdigi icin kendimizi savunduk dedim. Tolga okuldan uzaklastirilacakti. Siciline islemesin diye ailesi okuldan aldi.
    Ben de okul mudurune tolga ve arkadaslarinin bize saldirdigini, sokaktan gecenlerin de bize yardim ettigini soyledim. Nagsi ve emrenin dayak yedigini de soyledim. Yardim olayina pek inanmadı ama nagsi ve emrenin ailesi okula gelip
    Cocuklarinin kavgadan 1 gun once dayak yediklerini soyleyince idareden kurtuldum. Fakat idareciler bir daha yaparsan kınama falan yok direk atariz dediler.
    Tolga denen huur çocuğundan kurtulup rahata erdigimi saniyordum. Fakat asıl problemin tolga olmadiğini acı bir şekilde anlayacaktim.
    ···
    1. 1.
      +8
      aşirette bastım şukuyu
      ···
    2. 2.
      +4
      "fakat bunlar koşarak gelip tolgaya vurmaya başladılar,o karampolde bizim adamlara da vurdular" aşirete bak amk dhwjekkd
      ···
    3. 3.
      0
      Dudaklarım yaraydı mk aşiret kısmına güldüm kanamaya başladı gibiyim böyle işi
      ···
    4. 4.
      +9
      aşiret gandalf gibi yetişmiş lan resmen anlamsızca güldüm.
      ···
      1. 1.
        0
        ahahaha güldürdün panpa
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster