/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +1
    kuzenim dondugumu farketti bi duraksadı oglum ne var diye. sonra balkona baktıgımı anladı döndü baktı bir şey yok fakat çaktı meseleyi gibtir et takma kafana bunları filan diyebildi anca. bende bi an ona baktım silkindim böyle cama geri baktıgımda bir şey yoktu.
    uyukusuzluktan ölüyordum ama parktan eve gitmek istemiyordum.

    bu anlattıklarında ne var diyebilirsiniz. evet çok korkunç bir şey yok. hatta elle tutulur bir şey de yok. ama gibilen bir pgibolijiniz varsa yanınızda uçan sinek bile sizi etkiler artık. bi olaya böyle bakın. ayrıca sembolleri yorumlarsanız o karga bozuntusu bile insanı uykusuz bırakır 1-2 gün emin olun. geceleri yatmak için kendinize yalvarırsanız ama ordan burdan sesler m... diye aynı kelimeyi suratınıza vurursa bu insanı yıpratabilir.

    benim halen içimde ukteydi o m... kelimesi sözlüge baktım yok angiblopedi de yok din hocasına bile sordum yok yok yok. habire önüme çıkıyor fakat her şeyden bihaber. tüm bu olanlarla bağlantılı olabileceği aklımın ucunda yok.

    günler böyle geçiyordu diyelim aslında geçmiyordu. en son çekip devlet hastanesinden bir pgiboloğa zütürdü babam beni. pgibolog babamdan çıkmasını rica etti. sonra sordu ne oldu diye. anlattım size anllattıgım gibi fakat o zaman olayların arasındaki baglantıyı neden sonuç ilişkisini bilmiyorum. adam pek sallamadı geçer gibisinden anllattı biraz. ama ilgili bir dinleyiciydi. iyi birine benziyordu. çıkarken babama numarasını verdi. ne olur olmaz arayın dedi. babam içinde hipnoz geçen bir cümler kurdu anlayamadım tam çıkıp gittik. bende diyorum gittik adam bir şey yok dedi düzelecek diyorum falan filan.
    ···
   tümünü göster