/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 14951.
    +18
    vedaları sevmem gibi klagib bir laf etmiycem çünkü asla vedalardan kaçmadım.. yüzleşmem gerekenlerden korkularımdan kaçmadım üstüne üstüne gittim başkası acıtacağına kendim acıtayım canımı dedim.. ama bugün bu vedayı burda bu entryde yapmak istiyorum entry girerim ama bir veda entrysi finalden sonra girebileceğimi düşünmüyorum.. yapamayacağım ilk defa..

    hikaye başladığından beri birçok panpa tanıdım.. birçoğuyla dertleştik.. dertlerine derman olmaya çalıştım.. yanlarında elimden geldiğince her şekilde olmaya çalıştım.. çok güzel şeyler paylaştık.. anılar.. sırlar.. hem mutlu hem mutsuz birçok anı birlikte yaşadık.. bazılarınızla çok çok daha özel şeyler paylaştım yaşadım.. yerleri tabiki hep ayrı olacak.. ama her panpam ister mesleki ister genel anlamda yardıma, desteğe ya da ne biliyim dertleşmeye bile ihtiyacı olursa herzaman yazabilir.. ha sözlüğe eskisi kadar girer miyim bilmiyorum.. ben kelebek zamanında girdim böyle 7/24 sözlüğe sonra bıraktım sözlüğü hesabı sildirip.. şimdi aynı duyguları tekrar yaşayıp sabahımı akşamımı bu başlıkta geçirdim..

    sırf hikaye için üye olan panpalarım ortamı bilmeyebilir ama incide gerçekten çok güzzel insanlar var dedim hep ve bunu 2.kez kanıtlatmış oldunuz bana bu başlıktakiler olarak..

    birçoğunuz hayatımın her evresinde yanımda olacak biliyorum.. Türkiye'nin birçok yerinde ben geliyorum işim var dediğimde gel kapımız açık diyecek dostlarım oldu benim.. aynı şekilde evimin kapılarını sonuna kadar güvenerek açabileceğim güzel insanlar tanıdım..

    herkesin hayatının vardır bazı milatları emin olun bu hikaye çok ama çok şey değiştirdi hayatımda.. o birşeyler değişirken devam etti bu hikaye.. bitişlerimi de yaşattı bana başlangıçlarımı da..zamanlama ne kadar tesadüf oldu bilemesem de çok farklı bir kavuna şahitlik ettim bende..

    içim buruk gerçekten buruk minik vedalaşmalar yaşıyoruz daha yakın olduğum panpalarımla bikaç gündür veda olmayacağını bilmeme, bilmemize rağmen yine de var herkeste burukluk, duygusallık, 3 ay sabah akşam birlikte geçirdik kolay değil hiçbirşey ve emin olun kaç yıllık dostum dediğiniz kanlı canlı hep yanınızda oturan insanlardan daha fazla şey paylaşmış olduk burada.. ya da öyle anlara tanıklık ettik ki.. bir uçtan bambaşka bir uçtaki panpamızın derdini o anlatmadan anladık ya da dinledik.. ya da çözüm ürettik.. 'takma kafana' demeden hem de.. çok yakınım dediğiniz insanların veremeyeceği tesellileri aldık verdik.. öyle zamanlara şahitlik olduk..

    dünde dediğim gibi her bitiş bir başlangıçtır.. hikaye biterken bana çok güzel başlangıçlar bıraktı.. hani hep aynaya bakılıp artık değişicem o gün bugündür dediğiniz günler vardır ya öyle bi zamanda bitiyor işte bu hikaye ama bitmiyor benim için yeniden başlıyor güzel günler..

    bir an düşündüm madem başlığa az biraz djlik yaptım.. en sevdiğim şarkılardan her şarkıcıdan birer tane olmak üzere bir demet yapıp mı veda etsem başlığa diye ama vazgeçtim bugün de ben dinleyeyim sizlerden gelen şarkıları istedim.. o yüzden tek bir şarkı bile paylaşmak istemedim bugün.. (dayanamazsam bilemem *

    ilk şukular oynadık başlıkta.. f5leri kırdık pclerde.. tespitler yaptık.. bikaç trol kardeşle uğraştık ki hepsi de bir şekilde sözlerinden vazgeçti gelip özür diledi başlıkta hepimizden.. 1 kişi hariç hepinizin entrylerine cevap verdim.. gerçekten haddini aşan mesajlar hariç her pm'inizi cevapladım..hiçbirinizi kırmak istemedim asla da istemem ama varsa kırdığım incittiğim affetsin beni.. Kendinize gerçekten ama gerçekten iyi bakın.. Bunu veda sözü olarak değil sizlere zarar gelmemesi kendinizi üzmemeniz adına söylüyorum.. Dilerim aşk hayatı, iş hayatı, sağlık, aile her ne derdiniz varsa hallolur ve gönlünüze göre olanı verir Allah'm size..

    herzaman yanımda olup, hayatımı güzelleştiren siz panpalarıma kocaman teşekkürler ve sizleri tanımama sebep olan başlık BONCUK OMERiN HiKAYESi en büyük teşekkür sana..

    hepiniz iyiki varsınız..

    kavun kaçar^^ ama entryden hayatlarınızdan değil..

    son olarak finale türk kahveli bir rez atayım RezerVIP *

    bu da hep o rezime inanmayan panpalarıma yalanına sokuyumculara gelsin (mecbur kestim reklam yapmayalım) *
    http://imgim.com/kavun.jpg
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +7
      Ağlattın lan hiç gitme hayatımdan.
      ···
      1. 1.
        +5
        gitmiycem asbaşkanm..
        ···
      2. 2.
        +5
        Sözümü aldım ben zaten *
        ···
      3. 3.
        +7
        Kavun özet geç :D

        Dur ben bi okuyum bunu 2 saat sonra gelirim :D
        ···
      4. 4.
        +3
        jüpi iptal jüpi şok *
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +4
      Samimiyetine inandığım 3-4 kişiden birisin Kavun kardeşim dertdimi actım dinledin, ne bileyim asla kibir ve kendini beğenmişlik göstermedin ben bu kelimeyi özel kişilere kullanırım : KARDEŞCAN'sın asıl ben teşekkür ederim.
      ···
    3. 3.
      +4
      olur mu abicim öyle şey ben teşekkür ederim hepinize.. kardeşcan çok seviyorum bu seslenmeni *
      ···
    4. 4.
      +2
      orada bir yerde var olduğunu bilmenin bile insanı mutlu ettiği panpam iyi ki varsın
      ···
    5. 5.
      +2
      sen de iyiki varsın güzel nickli panpam *
      ···
      1. 1.
        +1
        Kavun=Adam bu da böyle biline o benim cağnım kağnım bir ömür mutlu ol unutma beni bıyıklar üzülür sonra panpam *
        ···
      2. 2.
        0
        ooo dede teşekkür ederim * olucam hepimiz olucaz bay doktor bıyıklı ^^
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      +4
      varlığıyla güç veren insan.. hep var ol..
      ···
      1. 1.
        0
        Şair burada üstad yoda'ya sesleniyor.Şaka maka eylül öldü mü lan
        ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster