/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +14
    Herşeyi anlıyorum, hepsi olabilir. insan başına herşey gelir. Fakat bu gotten gibme işin içine girince bana inandırıcı gelmiyor. ferre hikayeler gibi, sahte hissediyorum. He yapmışsındır sana yalancisin diyemem. Sadece bu züt mevzuu benim çok kafami kurcaliyor. züt çok acaip bisey.
    ···
    1. 1.
      +8 -1
      ne yalan söyleyim ben de aynı şekilde düşünürdüm. bugüne kadar sadece iki farklı kızla anal ilişki yaşadım, kızlar sağlık, acı ve dini açıdan hep mesafelidir anala. ama seven de tam seviyor. tıpkı oral gibi ne biliyim neden böyledir...
      ···
      1. 1.
        +3 -2
        Olum analı geçtim gökten gibip sonra ağzına boşaldın hepsini tutdu. Hayırdır stoya erasmusla türkiyeye gelip ktüdemi okudu amk.
        ···
      2. 2.
        +1
        insanların züt deliğinin orda çok fazla sinir var bikere verince zütten bağımlılık yapar. araştırabilirsiniz
        ···
      3. 3.
        0
        @84.1.1 senin ben dıbına koyum tespitin belasını gibmişsin ahuahaha
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +3 -1
      O anki azgınlıkla alıyolar panpa
      ···
    3. 3.
      +2
      Bak kardeşim dediklerine pek katılmıyorum çünkü düzenli ilişkide evlilik demiyorum sevgili konusunda 1 kere ilişkiye girersen gerisi geliyor 1 denelik düzenli sevgilim oldu aklınıza gelicek her seyi yaptık dıbına puding döküp yalamışlığımda var sonuç olarak kızın istedegi olsun veya yiyişmr sex e kayıyorsa o azgınlıkla ne ter ne tak giblenmiyor catır cutur gibişirsiniz.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster