/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +19 -1
    Herşey o sıcak Ağustos akşamı başlamıştı beyler. Lise 1'den lise 2'ye geçtiğim yaz tatiliydi.
    Millet sahilde karı kız kovalar, Rus skerken ben evde 31 çekiyordum.

    Bunlar tabi hep babamın yüzündendi. Size biraz babamı anlatayım beyler; evin diktatörüydü, astığı astık, kestiği kestik bir insandı. Hatta bir defasında beni çarşıda görmüş ve "neden bana haber vermeden çarşıya çıkıyorsun" diye dövmüştü amk.

    Bu arada Alanya'sa oturuyorduk, her yaz gelen rusun, ukraynalının haddi hesabı yoktu ama biz bişey yapamıyorduk ki...

    Babam alanyada esnaftı. Gençken milli taksörmüş amk, 186 boy, 110kg ayı gibi bişey. Çarşıda başka esnafa karşı da dayılık yapıyordu, silahıda vardı, alanyada sözü geçen biriydi ama tabi mafya falan değil, küçük çaplı dayı amk.

    Ben ise yıllardır ezilmemin de etkisiyle tip olaak babamin tam tersiydim. Alanya gibi yerde akşam ezanından önce evde olmam gerektiği için, baskıdan stresten gelişememiştim amk.

    Boy 170, kilo 48, kollar çırpı, burun büyük ve kemerli, alın sivilceli, saçlar apaçi modeliydi.

    Bizimki gençliğinde hem çok çapkınmış, hemde söz dinlemezmiş. Bunları ara sıra anlatır "bana çekmemişsin" derdi. Ulan biz bunları yapsak yoğun bakımda 3 gün yatardık.

    işte böyle skik bir hayat yaşıyordum panpalar ve o Ağustos bana Kayseri'deki kuzenim gelmişti. Eleman Alanya da takılıcaz diye gelmiş ama dışarı çıkamıyorduk ki. Onun gazıyla biraz dolaşalım dedik ve akşamüstü 7 gibi dışarı çıktık.
    ···
   tümünü göster