/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Neyse panpalar bu 4 gün çabucak geçti ve biz Atina'daydık. Atina'da 2 gün kalacaktık ve 2 gün kahvaltı-akşam yemeği arasındaki saatimiz boştu.

    Özgürle hemen heyecanla Atina'ya indik ve şehri keşfetmeye başladık. Atina, izmir ve istanbul'un karışımı bir şehir. Yunan erkekleri tip olarak türkden farksız. Bıyıklı amcalar falan aynısı amk, ama yunan kızları der susarım. Esmer, uzun bacaklı, ciksi vücutlular genelde, arada sarışınları da var. Yunan kızları türkten çok brezilyalıya benziyor. Akşam 7'de gemide olmamız gerektiği için şehrin önemli bölgelerine pek takılamadık ama sah,lde bir kafede "frappe" denilen yunanistan'ın meşhur buzlu kahvesini falan içtik.
    Bu arada wifi bulup biraz alanya haberlerine falan baktım, benimle ilgili bişey göremedim. Müsait bir zamanda yine annemi arayacaktım.

    Neyse Özgür abazanı kızlara "hi" "how are you" falan diyordu ama kızlar gülüp geçiyordu, sklerinde değildik. Bizim gibi iki skik tipsize pek bakacaklarını zannetmiyordum ama yinede güzel bir gün geçirmiştik. Öğlen yemeği olarak tavuk soulvakis yedik, bizim şiş kebap gibi bişeydi işte
    ···
   tümünü göster