/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +60 -10
    cennetten üstüne işeyeceğim
    ···
    1. 1.
      +11 -29
      cennet diye birşey yok panpa yanılıyorsun. ölünce ruhlarımızın sonsuz yaşayacağı alternatif bir gerçekliğe yada ölünce yok olacağıma en saçmasından ölünce bir rüyadan uyanacağıma inanırım ama buna inanmam zeka seviyen gerçekten çok düşük olmalı
      ···
      1. 1.
        +41 -11
        hayır yani seni ciddiye alamıyorum, yani ciddi ciddi mal olduğunu düşündüğüm için polemiğe de girmeyeceğim.

        muhtemelen 16 yaşında, ateist forumlarında takılan ergen tanesisin*
        ···
      2. 2.
        +2 -21
        no ateist değilim bilemedin çugu. ayrıca benim inancımı tanımlayan bir inanç çıkmadı çünkü dünya daha gelişmedi çok fazla keriz var 2050-2080 yılları arasında görüşmek üzere liseli!
        ···
      3. 3.
        +13 -3
        önüncü huur çocuğu hele yazdıklarına bak aşağılamalar hakaretler ulan haklısın dicektim şu yazdığını okuyunca vazgeçtim incide züt büyütüyon ama dünya da fazla keriz var daha geliişmedi diyon
        ···
      4. 4.
        -2
        bir işe yaramadığım doğrudur ve seninde en az benim kadar yaramadığın doğrudur onu bırak inandığın şeye gelelim ne kadar saçma olduğuna çok gülüyorum buna aq :D ve alındığına göre sende o kerizlerden biri olmalısın herhalde
        ···
      5. 5.
        +5 -2
        kes sesini köle haddini bil, yoksa zütünü zincirler müshil ilacı içiririm
        ···
      6. 6.
        +55 -1
        i love bitch,

        o daha 14 yaşında
        seneler boyunca, interneti keşfettiği günden beridir kah geta kah cs kah kraloyun oynadı
        fakat olacaklardan habersizdi,
        o dünyadaki kimsenin bilmediği sırları çözecekti
        ve ilk sivilcesi çıktığı andan itibaren kendine o start ı verdi ve;
        neden yaşıyorum? neden inanıyorum? dedi
        google a kur andaki çelişkiler yazarak başlayan bu serüven evrenin sırrını çözmek ile sonuçlanacaktı

        nereden bilebilirdi?

        dünyada hiçkimsenin bilmediklerini bilecekti, kendi inancını yaratacak ve evreni üstün zekasıyla çözecekti...
        ···
      7. 7.
        +15
        Tam öldüğünüz anda Azrail i gördüğünüz anda altınıza sıçışınıza şait olmak isterdim...
        ···
      8. 8.
        +7 -1
        AMK ateisti herkes mal bi sen zekisin daha annenlerin karşına ateistim diyemiyon sünnetli ateist ergenlerle doldu etraf AMK en kötusunden bak evin bile yapanı (mimar) i var dünyanın neden yapani olmasın?
        ···
      9. 9.
        +1 -16
        Benim inancım şu panpa.

        Cehennem - Ruhumuzun yandığı işlediğimiz günaha göre ateşe atıldığımız bir yer. ( buna inananın dıbına koyiyim )

        Cehennem - işlediğin günaha göre cezanı çektiğin yerdir. Örneğin dünyada haram yersen cehennemde paslı çividen başka yiyicek birşey bulamazsın ve ağzında dikenler çıkar. Geleceği gördüğünü iddaa eden büyücülerin ise kafaları ters olucak cehennemde. Hırsızlık yapıp birinin malını çaldıysan cehennemde ellerin ters biçimde cezanı çekiceksin. Tecavüz eden biri ise cinsel organından türlü türlü böcekler çıkacak. ( Her cezanın karşılığı yanmak değildir inananın anasını gibeyim. Ekmek almak için 5 lira çalan ile zevk için tecavüz eden bi huur çocuğu cehennemde aynı yerde mi yanıcaktır ? Aynı acıyı mı çekicek ? Hayır. O hırsızın elleri ters biçimde cezası bitene kadar bekliycek ancak tecavüz eden A sınıfı orosbu çocuğu ise cinsel organından böcekler çıkıcak ve cezası bitene kadar da çıkmaya devam edicek ve tecavüz ettiği insanların yüzleri gözünün önüne gelicek her saniye )

        Bana göre cehennem böyle bir yerdir. Cehennem deyince aklınıza ateş gelmesin. insanların cezasını çektiği yerdir yazıyor anlamında.Ve benim şu anlattığım hayalinizde ki cehennemden daha gerçekcidir. Ha eğer cehennem içinde ateş olan her kötünün aynı acıyı çektiği yer ise öyle tanrının bende anasını gibeyim.

        Bu arada

        Tanrı'nın dediği : Doğmamış ve doğurmamıştır.
        Müslüman'ın dediği : Hiçbirşey yoktan var olmaz.

        Madem hiçbirşey yoktan var olamaz. Tanrıyı kim yarattı ?

        EDiT : Eksileyenler kötü ile zorunluktan kötülük yapanların aynı yerde aynı cezayı çekiceğini sanan huur çocuklarının ta kendileridir sizin tanrınızı gibeyim huur çocukları
        ···
      10. 10.
        +5
        Nedensellik ilkesi zamana bağlı olan varlıklar üzene kurulu bir mantıktır çünkü zamana bağlı olan bir varlığın illaki bir başlangıcı vardır ama zamana bağlı olmayan herhangi birşey için nedensellik ilkesi uygulanamaz çünkü zamanı yoksa başı da sonu da yoktur, çünkü ilk ve son da zamana bağlı bir durumdur. Allah da zamanı kendi yaratmıştır ve zamandan bağımsızdır.
        Şimdi bir diğer örneğe gelelim: Bir ressam bir resmi çizer. Resmi kim çizmiştir diye sorarsak Ressam deriz fakat Ressamı kim çizdi diye soramayız çünkü çizmek Ressama özel birşeydir. Bu da nedenselliğe aykırı olur.
        Şimdi tren örneğine bakalım:
        Bu da klagibtir ama yine de açıklayayım. Bir lokomotif tüm vagonları çekmeye yarar ama sen bunune önüne bir lokomotif daha eklemeye çalışırsan bunu vagonda dönüştürürsün yani Yaratıcının Yaratıcısı olduğu fikri Yaratıcıyı Yaratıcı olmaktan çıkarır.
        Bu üç ayrı cevap eminim yeterli olacaktır.
        ···
      11. 11.
        +1
        Ve cehennemde her kötü aynı acıyı da çekmiyor cehennemin de dereceleri var ve yaptıklarına göre de cezaya çarptırılıyor.
        ···
      12. 12.
        0
        ulan bin dikilcek daha cok yer var bini la gerizekalı seni babaannen mi avutuyo böyle şeylerle git azıcık din hakkında bilgi topla.
        Ahiret günü geldiğinde amel defterine bakılır eğer günahlar ağır basarsa sırat köprüsünden geçemezsin ve aşağıya doğru düşmeye başlarsın kuranda verilene göre cehennemin en dibine düşmek dünya yılı ile 76 yıl. katman katman iniliyor mesela ben istemeyerek hayatım boyunca 4-5 suç işledim 3.katmanda acının artmadığı yerde kalıcam ve cezamı çekmeye devam edicem ve cezam bitince cennete gidip cennette anlımda kara bi lekeyle dolaşıcam açın araştırın kuranda yazılan bu şekildedir.
        ···
      13. 13.
        0
        Farklı dili mi konuşuyoruz biz burada ben diyorum ki Allah katında kötülerin dereceleri farklı olur biri hırsızlık yapar biri zina yapar hepsinin dereceleri farklıdır cehennemde de dereceler vardır yani az günah ağır basmışsa azçok günah ağır basmışsa kıyasla fazla olur karşı çıktığım birşey varsa söyle bakalım dinimizde nereye karşı çıkmışım.
        ···
      14. 14.
        -1
        kimisi 14 yaşında yazmış kimisi ateist yazmış kimisi liseli demiş kimisi kafir demiş teker teker cevap veremem şimdi hepinize o yüzden topluca cevap veriyorum
        eksileyenler sadece bu dünyada fakir olup adalet karı kız am züt meme yüzü göremeyipte öbür dünyada ölümsüz olup günde 100 karı kız gibeceğini sanıp ona yanlış yapan huur çocuklarının cehennemde yanacağını sanan gerizekalı beyinsiz hatta keriz varlıklardır, kendileri ölümden o kadar çok korkarlar ki bir delinin kaleminden çıkmış cennet ve cehennem adlı mekanlara inanırlar ama bilmiyorlar ki orası sadece mersinde gezilecek tak gibi bir yer..
        ···
      15. diğerleri 12
    2. 2.
      -2
      şu sünepeye bir de cevap yazmışlar
      ···
   tümünü göster