/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +38 -1
    internetde iradeyi arttırma hakkında bol bol araştırma yap. felsefede kendini bilmeyi kendini kontrol etmeyi araştır.

    31 çekmeden önce düşün:

    neden bunu yapıp kendimi kendimi kandırıyorum? oysa biraz çalışırsam onun gibi kızı gerçekte gibebilirim.

    fazla azmışsan bu söz sana engel olur o an. eger gelecekte bişeyler başarıp hayatini kazanacağına inaniyorsan tabiki.

    unutma o duygu aldadici. gerçek duyguysa boşaldiğin anki seni sorguladığın andır. ne demek istediğimi felsefe pgibolojiokuyunca anlayacaksin. gerektiği zaman doğaya karşı çikmayi bilmelisin.

    "SÖZLERINE YEMiN ETMEDEN SADiK OL"

    Bilge adam zevki arayan değil, istiraptan kaçmayı bilen kişidir. bilge adam zevkin aci verdiğini herzaman bilir. çünki yolun sonundakını görür.
    ···
    1. 1.
      +10
      Bu işi yapmazsan onun gibi kızı gibebilirim sözü tesir etmiyor ne yazık ki.Çünkü istesem bi kız arkadaşım olabilir, gerçek bir şeyler yaşayabiliriz belki ama zina olarak görüyorum. Günah diye ondan kaçıyorum ama yine günaha giriyorum.

      Felsefeyle az çok alakadarım ama hala okuyan birisi değilim. Kitabı elime alıp başlayamıyorum bir türlü.

      Tavsiyelerin için sağol ama daha mucizevi bir yöntem olmalı. irade olayını da denedim.Ama max 3 gün sürüyor.En fazla 12 gün yapmadan durdum.Yaz tatilinden önce 1-2 haftada 1 yapıyordum.Özellikle ramazandan sonra iyice zıvanadan çıktım.

      Bir de son zamanlarda irade olayı üzerine durunca gün içerisinde aklıma getirmemeyi başardım ama dediğim gibi akşamları çok sıkıntı olmaya başlıyor.Özellikle bir de spor yapınca testosteron arttığı için daha fazla canım istiyor ve uykulu olduğum halde aklıma geliyor uyuyamıyorum.

      Acaba bi kaç hafta o uykusuzluklara katlanıp yataktan çıkıp kitap falan okuyarak geçirsem sonra düzelir mi ki? Yani baktığım görüntülerden kaynaklanıyordur belki. Unutur muyum 1-2 haftada?

      Genelde uykum oluyor ama uyuyamıyorum sonra çekip rahatça uyuyayım diyorum.Ya da sabahları aynı şey oluyor. Rüya falan olduysa hele uyanınca yapmadan duramıyorum
      ···
    2. 2.
      +5
      ben önceleri ferre izler ama irademi arttırdiğim içim 31 çekmezdim ama aşırı testesteron olunca her dakika ferre izleyince ben bile dayanamiyorum. sonra google chromeye https://chrome . google.com/webstore/detail/block-site/eiimnmioipafcokbfikbljfdeojpcgbh?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

      bu eklentiyi yükleyip tüm ferre sitelerini engelledim. sonra ferreya girmek isteyince engel çikiyor ve neden engellediğimi hatirliyordum. olay şu ki ne kadar azarsan az hatta 31 çeksen bile asla ferre sitesine ve azdiri resim izleme. bu dayanma süresi 2 kat arttırır. 31 çekince kendini sorgula. şu an ne düşünüyorum? neden 31 çekiyorum? bence 31 çekmem iyimi? gibi(testestoron seviyen yüksek olunca) çekdikden sonra (boşaldığın an) o an ne düşündüğünü sorgula. farklı düşünüb düşünmediğini ilk anla.

      çekmediğin her gün kendini ödüllendir.
      hayal fantazi kurunca. aklina eger geldiyse kendine bunu yapmayacağım diye hatirlat.

      olay şu ki kendine karşı dürüst olmalısın. kendine yalan söylersen kendini kandirmiş olacaksin başkasini değil. dürüst ol. her şeyi kendinle paylaş. onunla konuşmayi dene.
      ···
      1. 1.
        +1
        O hayal kurma işini falan da hallettim ben.Şöyleki bu işi yaptıktan sonra bir program hazırlıyorum kendime, irade güçlendirmek için 5 saat kitap okuma, belgesel izleme, spor yapma, egzersiz yapma,ing çalışma, harama bakmama, hayal kurmama vs.vs. bunları tabloda hergün işaretliycem diyorum böylelikle testosteronum çok artmayana kadar her şey güzel gidiyor. Hatta testosteron (TT) arttığında da çok güzel oluyor. Cesaret güç kuvvet vs..

        işte hayal kurmamayı hallediyorum bir süre ama ne oluyor oluyor bir süre sonra bu programa uyamıyorum ya bir şekilde o iradeyi kaybediyorum.

        Yeniden bir program hazırlıycam yarından itibaren işaretliycem.21 gün kuralı diye bi şey var sence yeterli olur mu 21 gün? Üniye başlıycam bu işlerle uğraşmak istemiyorum.

        Bir de yaşınız büyükse haz. okumalı mıyım sizce? 6 yıllık bölüm okuyacağım.7 yıl olmasın istiyorum ama bir de bu tarz dertlerimden kurtulmadan başlamakta istemiyorum. Gerçi sınavda var. Geçemeyedebilirim.
        ···
      2. 2.
        0
        bi de hali hazırda var olan görüntüler çok rahatsız ediyor bu süreçte malesef özellikle uyumaya çalışırken.
        ···
      3. 3.
        0
        5 saat kitap okuma ne lan bin? Olum çık dışarı gez, yapamıyorsan ileride yapmaya takatin kalmayacak işleri yap. Gelişmek iyidir. Fakat hayatını gelişmeye adarsan 40 yaşına geldiğinde çok üzülürsün. Kitap yararlı birşey ama takunu çıkarma, herşeyin fazlası kötü. Bir de şöyle düşün, yaşlanınca bi gözlük takıp istediğin kadar kitap okursun ama kızlarla oynaşamazsın, taks yapamazsın, futbol oynayamazsın, arkadaş çevren olmaz- gezemezsin. ileride fazla para kazanmayacaksan zaten çalışmaktan en fazla uyumaya vakit bulabilirsin değerlendir zamanını.
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      +4
      kardeş anlamadığım şey konu 31ken nasıl felsefeye bağladın tebrikler valla
      ···
    4. 4.
      0
      Full donanimli oca saygi duydum ne konustu amk
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster