/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +34 -1
    Yemeğimi yedim öğlen oldu zaten. Kalk dedi iş zamanı. Taktı yine peşine nereye gidiyoruz da diyemiyorum. Tuvalete soktu beni paspasla kovayı gösterdi tertemiz olacak buralar dedi.
    Abi ne diyo
    Sussana evladım hemen asıl işle başlayacağını mı sandın bir süreliğine tuvaletleri temizleyip kendini kanıtlayacaksın dedi gibtir oldu gitti.
    Kendini kanıtlamakmış sanki Dark Brotherhood'a alıyor pekekent.
    Neyse açtım tuvaletleri her yer tak pislik içinde. Delik haricinde her yere sıçılmış, kapının kolunda bile tak silüeti var. Allah belanı versin amca. Maske falan da yok koku sardı her yeri. Çıkardım üstümdekini sardım yüzüme çölde ki mecnun gibi oldum başladım temizlemeye. Bir yarım saat temizledikten sonra mola vermeye karar verdim çıkıp bir sigara içeyim belki açık hava sahası vardır diye düşündüm. Ama üstümdekini yüzüme bağladığımı unutmuşum üstüm olduğu gibi çıplak çıktım dışarı. Lan bir yerlerden rüzgar esiyor ama neden acaba diye düşünürken 2 güvenlik bu kim lan yakalayın diye bağırdı. 5 kişi üstüme çullandılar huur çocukları. Aralarında Richard abi (Bana yemek yediren, tuvalete getiren gavat) de vardı. Yüzümdekini çıkarınca Richard abi tanıdı bırakın lan bizim yeni eleman bu dedi uzaklaştılar.
    ···
   tümünü göster