/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +12
    Kadın değildi ne yazık ki ama uzaktan kendine güveni olan dik duruşlu biri gibi görünüyordu. Yaklaştıkça yüzünde ki tedirginliği fark ettim.
    Yanına geldik ve tokalastik. O Park, Bay Waylon Park. Yazılım mühendisiymiş yani bu Walrider projesi her neyse onun içinde yer alıyormuş.
    Ve bundan son derece rahatsız olmaya başlamış.
    Çaresiz dediklerini yapmak zorunda. Ne yazık ki.
    Başladı konuşmaya.
    "Ajanlık işine girmen son derece cesurca. Burada çok kötü şeyler dönüyor adamlar yıllardır bunu planlıyorlar ve yavaş yavaş icraate geçmeye başladılar bile. "
    Daha sonra Anna atladı lafa.
    "Walrider projesi insanlara tanrısal güçler vermek için hazırlanmış bir deney. Ve bunu denemek ve test etmek için kimsenin arayıp sormayacagi delileri seçtiler. Delilerin üzerinde daha denemelere başlamadılar ama yavaş yavaş hazırlıyorlar. Ve bu onları daha da delirtti. Bu yapılan şeyin nasıl bir sonuç vereceğini bilemeyiz. Ve işte bizde bunu ortaya çıkarmak için buradayız." Dedi Anna.

    Bende karıştım lafa
    "Deliler üzerinde tanrısal güçler mi? Bunun sonuçları korkunç olur. Burada ki herkes deli bu işi planyanlar o koğuşlarda yatan delilerden çok daha deli. Ben bunların anasını si.."
    Cümlemi bitirmeden Anna ağzımı kapattı ve bağırma herkesi buraya toplayacaksın dedi.
    Haklıydı. Öfke kontrol problemim bu olayla daha şiddetlenmişti. Ve kim bilir belki bu öfke kontrol problemi bir gün hayatımı kurtaracaktı.
    ···
   tümünü göster