/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +13
    Uzun bir konuşmadan sonra geri döndük sırlar dünyasına. Sekretere gittim terfi aldın dedi. Ne terfisi dedim devriyeli olarak güvenlikçi olacaksın dedi. Kim dedi bunu diye sorduğumda patron dedi. Kim o patron gelsin de ağzını yüzünü gibeyim diyemedim ki. Bugünlük tuvaletleri temizleyeceksin yarın güvenlikçi olarak başlarsın dedi tamam dedim ne diyeyim.
    Tam giderken üst katta erkekler koğuşunun tuvaleti deyince Ananı gibeyim dedim duyabileceği şekilde. Ama tepki vermedi otomatik mesaja bağlamış çalışmaktan huur.
    Çaresiz gittim yukarı başladım temizliğe. Aynalar da hep kan var hep 31 çekmekten malafattan kan fışkırmış herhalde amk o derece.
    Neyse bi yarım saat sonra tabureye çöküp sigara yaktım. O esnada kapı açıldı içeri güvenlikle beraber bi tane deli girdi amk. Şu sevgilim diye bağıran gavat. Beni görür görmez güvenlikten kurtulup üzerime atlamasın mı? Yere düştüm üzerime çıkmaya çalışıyor. Elimle çenesini yakaladım elimi ısırdı huur çocuğu. Güvenlik bile kaldıramıyor o derece. Ulan dedim sen kaşındın sigarayı tuttum bunun bileğinde bir güzel söndürdüm sonra tekmeyi koyduğum gibi fırlattım diğer tarafa yetmedi deli gibi yumrukluyorum o deli gibi gülüyor ben yumrukluyorum. Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok güvenlik zor aldı elimden. Lan dedim nasıl güvenliksin niye eli kelepçeli değil bunun.
    Ne bileyim amk seni bu kadar seveceğini deyince iyice delirdim bir tane de ona koyacaktım da frenledim kendimi.
    ···
   tümünü göster