/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +119 -4
    asılırken aklıma niye beyler gelsin amk.
    ···
    1. 1.
      +48 -2
      Ana rahmi terk
      ···
    2. 2.
      +4 -4
      herşey tamamda kamera olayı ne lan amk bende asılmaya yeni başladığımda düşünürdüm acaba babam kameramı taktı eve şuan benimi izliyor acaba bana kızarmı yoksa olum malafatı işliyo helal olsun dermi diye
      ···
    3. 3.
      0
      eskiden bende yapardım da artık odamda kapı açık çekiyom aq
      ···
    4. 4.
      0
      Lannnnnn
      ···
    5. 5.
      +2 -12
      HEY SEN, LiSELi BURAYA BAK VE DiĞER MiZAHI gibiLMiŞLER...
      Evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu entryleri o tertemiz emektarlara. onlar gülmek istiyor, entry istiyor, şuku istiyor hönkürdüm panpa demek istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...
      O nesildirki bir devrin şafağını görmüş lakin o nesildirki devrin batışını izlemiş. Unutma eyyy inci yazarı unutma o günleri defalarca silik yemekten bitap düştük defalarca silinmekten çaylak yemekten yorulmadık lakin bu durulmak nedir bilmez liseliler her yeri işgal etmiş vaziyette.
      Ey iNCi Gençliği!
      Birinci vazifen, sözlüğün istiklâlini, inci sözlüğü , ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
      Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. istikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî liseliler olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. istiklâl ve sözlüğüne kastedecek liseller ve ilkokullular, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz sözlüğün, bütün başlıkları zaptedilmiş, bütün entrylerine anan zaa yazılmış, bütün emektarları dağıtılmış ve sözlüğün her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, sözlükğün dahilinde, adminliğe sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu adminlik yetkisi sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
      Ey sözlüğün istikbalinin evlâdı! işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; inci sözlüğü kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Sözlüğün direniş hareketi BAŞLIYOR (ULUONDER)
      ···
    6. 6.
      +1
      Üşenmeyip bunu okuyanı yağlı saç gibsin
      ···
    7. 7.
      +1 -8
      Bismillahirrahmânirrahîm.
      Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

      NOT:gibIYSA AYETi ÇUĞULAYIN LAN HADi LAN ÇUĞU YAPINDA GÖRÜYÜM SiZi KAFiRLER

      al bunu çuğula hadi yiyosa
      ···
    8. 8.
      +2
      Biri gibsin la şunu...
      Üşenmemiş yazmış dıbına koyim...
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster