/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +2
    Waylon Park 'ın yanina gittim. Motorda durumun ne olduğunu sordum.
    "1 hafta sonraya ertelendi mühendisler köpek gibi çalışıyor. Bu işin sonu hiç iyi gitmeyecek sen gittikten sonra o deliye ne yaptıklarını gördüm.
    Boyle işin dıbına koyayım" dedi.
    "Ne yaptılar?"
    "Gözümün önünde gırtlağını kestiler. Bu binler çok oldu artık, sadece bizimle olacak iş değil bu basına duyurmalıyız bu olayı. Ama buradan olacak iş değil. Hemen enselerler. Ama bir şekilde ip adresini gizleyip görünmez yapabilirsem belki o zaman başarabilirim."
    "Waylon iyi düşün başımızı yakma amk acele etme bi gidişatı görelim önce.
    "Hemen yapacağım demedim zaten sadece tasarı bu. "
    "Ya neyse iste bir delilik yapma yeter."
    Deyip yemekhaneye gittim. Özel olarak kuru pilav istedim yine. Bana özel yemek pişiriyor adamlar o derece taşaklı adam olduk.
    Kuru fasulyeyi pilavın üstüne güzelce döküp yedim.
    Sonra tuvalete gittim mideyi bozdu haliyle. Tuvalete girince dejavu yaşadım. Vay amk burayı temizlerdim zamanında ne cabuk geldim buralara. Uzun uzun iç çekerek sıçtım,bir yandan da duygulanıyorum baya değişik hisler yaşıyorum. Tuvaletin kapısıyla göz göze gelip bir damla yaş akıttım gözümden. Kapıya sarılacağım zor tutuyorum kendimi.
    Kendimi zar zor çıkardım oradan. Gittim bir dus aldım. Lan burada da dus almıştım sabun yoktu hatta. Hey gidi hey.
    Sabun koymuşlar bu sefer temizce yıkandim.
    Sonra Elizabethin odasına gidip yarama baktirdim.
    Yavaş yavaş iyileşiyor, dikişleri bugün yarın alırız dedi. Yalniz iz kalacakmış ama olsun. Yürürken kalçalarının muhteşemligi beni benden aldı. Anna olmasa çoktan çakardım buna. Bekarlıgi neden bu kadar çok sevdiğimi hatırladım. istediğin kıza çak kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Gerçi hayatımda kaç kıza çaktım sanki amk. Kalkmaya usendigimden kadının odasında uyuyakaldım.
    ···
    1. 1.
      0
      ben takip ediom panpa
      ···
   tümünü göster