/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 3876.
    +18 -1
    zuzum panpaya yanıtla yazıcaktım ama puslandı oralar ayrı entry giriyorum..

    o değil de ilk günden beri hikayeyi takip ettim entry girdim (tabiki kendi tercihimle oldu bunlar).. giderken gidiyorum yaz bize diye rica ettim, bikaç kere yazdın.. sonra ÇEVRiMiÇi olmana rağmen başka arkadaşlara parttlar bitti bugünlük bukadar yazmalarını söyledin.. onlar iletti senin gelmeyeceğini ve kendim de bunu kabul etmiyorum online madem o yazsın bize dedim.. Hikayeyi sahibinden takip edenler var entry karışmasın diye yapıyor denildi..

    peki sorarım gidiyorum panpalarım, bu gece son panpalarım, beyler son part yarın devam edicem, ,iyi geceler panpalarım vs. vs. demek hikayeye entry karıştırmak oluyor da.. yaklaşık 10 entry küfür etmek hikayenin akışına entryi karıştırmak olmuyor mu? neyse ben kendi adıma (diğer arkadaşları bilemem) yazdığına saygısı olan bi panpan olarak kendime bir okuyucu olarak verilen değeri gördüm.. daha fazla bir şey söylemiyeceğim.

    iyi geceler..

    hikayeyi okuyanlar için de notum: gerçek ya da yalan diye düşünmeyin.. biraz fazla dikkatli okuyup takip edin sadece..
    görünmez varlıklar bilinmediği için ilgi çeker oyüzden bu panpamız kurgu yazıyor olsa bile elbet bunların farklı versiyonlarını yaşayanlar var oyüzden sorgulamayın pek fazla o yaşamadıysa başkası, örneğin birinin kuzeni ,birinin amcası, birinin komşusu illa yaşamıştır bunları emin olun..

    tekrar iyi geceler..
    ···
    1. 1.
      +5
      Seni ortadan ikiye yarip içindeki çekirdekleri okatıninin killi zutune sokayim kavun adamsın..
      ···
   tümünü göster