1. 6676.
    +19
    bu ülkede nofap ı bilen kaç kişi vardır sizce ? 10 bin mi ? hadi 20 bin diyelim şuna, ama 20 bin olma olasılığı çok çok az. muhtemelen çoğunluğu inci sözlükteki bu başlık sayesinde haberder olmuştur. 20 bin kişi bunun farkında. nofap ı uygulayan kaç kişidir bence taş patlasa bin kişi, olabilecek en yüksek olasılıkları söylüyorum. rakamlar bunun çok altındır.
    peki bu ülkenin genç nüfüsu kaçtır? ben söylim. tam 16 milyon, dile kolay amk 16 milyon. düşünsenize çoğu masturbasyon bağımlısı lan. amk günde kamyon kamyon sperm bolaşıyor demektir. benim çevremde tanıdığım herkes mast yapıyor. sadece lisede bir arkadaşım vardı. dindar ve iradesi kuvvetliydi. hiç çekmediğini söylemişti. üstünden yıllar geçti belki o da bu batağın içine sürüklenmiştir, bilemiyor artık.
    16 milyondan kaç kişi bağımlıdır sizce. beyler bence en ürkütücü rakam burada. belkide 13 14 15 milyon kim bilir. bence kesinlikle 10 milyondan aşağı değildir. geriye kalanları da ara ara yapıyordur. hiç yapmayan çok çok azdır.
    evet beyler malesef artık bu bizim gerçeğimiz. etrafınızdaki çoğu insan masturbasyon bağımlısı. %50 miz aptallaştı, embesileşti ve asosyal yaratıklara dönüştü. geri kalanı da uçurumun kenarında.
    kimse gençlerin elinden tutup bu bataklıktan kurtarmıyor. hatta çoğu kişi mastürbasyon ve ferrenun yararlı olduğunu zannediyor.
    ama biz öyle değiliz kardeşlerim! biz şanslı kişileriz ve fap ın zararlarının farkındayız. elit bir grubuz. benim hayattaki en büyük hedefim nofap. benim gibi olan ve düşünen birçok kişi var.
    bizler hayatta ön plana çıkacağız bugün değil yarın, yarın değil haftaya, hafaya değil, bir aya, bir aya değil 5 aya, en fazla 5 aya. direneceğiz ve hayatımızı kısa bir sürede düzene sokacağız. çünkü bu iş gerçek bu iş harika ve bu iş bizi özümüze döndurecek.
    hepimiz çocukluğumuzda inanılmaz güçlere sahip olmak istemedik mi? işte bize bir şans.
    nofap beyler nofap!
    no pain no gain
    30. gün
    ···
    1. 1.
      +3
      Şukulamak için giriş yaptım panpa , keşke gençlerimizin birçoğu bu durumun farkında olsa .
      ···
    2. 2.
      +2
      Dostum sana 16,000,000 şuku basmak isterdim ama malesef 1 tane basabiliyorum. Bu memleketi kurtaracak insanlar (hatta dünyayı) bağımlılıkların ötesinde düşünen insanlardır açık net.
      ···
   tümünü göster