1. 6751.
    +8 -1
    Panaroma jeng
    Bu sefer kurban bayrdıbına 4 gün kala başladım. Bir önceki orucu bozduğum için chaser efektine maruz kalmaktan kurtulamadım. Çektikçe çektim ve dibine kadar batmıştım. Her çekişim de kendime küfürler diziyordum. Ta ki son limitimi kullanana kadar. Artık en dipteydim ve chaserin etkisi kalmamıştı.
    Bu işin peşini asla bırakmayacağımı biliyorum ve biliyordum. Tekrar düşünüp bir durum değerlendirmesi yaptım. Telefonumdaki tüm interneti sıfıra indirdim. Çünkü en büyük düşmanım, en büyük tetikci ve en büyük uyarıcı buydu. internet olmadiginda hiç aklıma bile gelmiyor. Belki internetim hiç olmasa aylarca rahatça nofap sürecini devam ettirebilirim. Ama internette artık gerçeğimiz oldu.
    1 ay boyunca hiç dokunmadim ve neredeyse hiç aklıma gelmiyordu. Ta ki eve internet cekene kadar. Yine azılı düşmanım yukarıdan bana bakıyordu. Bir hafta dayandim ve sonra yenik düştüm. Birsürü erotik videolar ve bir iki tane de ferre izledim. O gece vücudum dopamin deposu gibi olmustu ama bozmamistim nofapi ve en sonun da kafamı kaldirabildim. Gidip duş aldım soğukla suyla, biraz kendime geldim. Vücudum hala uyuşuktu sanki madde kullanmış gibiydim. Bu olanlar tam da 31. günde olmustu. Günü bile uyarıcı lan.
    Atlattım o günü üstünden günler geçti şimdi 43. gundeyim sanrim. Ara ara internette uyaricilara denk geliyorum. Tehlike hala devam ediyor.
    Bu süreçte duraklama dönemlerim olsada sürekli bir yukselişteyim.
    Sesimin daha güzel çıktığını hissediyorum. Espiri yeteneğim daha da gelişti. Eğlenceli biri oldum ama bazen çok konuştuğumu farkediyorum gevezelik derecesine geliyor bunu kontrol edemiyorum. Konuşmak iyi geliyor. Umarım bunu dengeli bir hale getiririm. Kızlarla iletişimim baya artti. Konuşurken herhangi bir sorun yaşamıyorum ama halen bir ilişki için adim atmadım. Geçen hafta kızın biri basit bir flört mesajı verdi ama o da olumsuz sonuçlandı, çeşitli sebeplerden dolayı.
    Fiziksel olarak enerjik hissediyorum. Yorgunluk ve tembellik davranışlarım büyük oranda geçmiş durumda. Her an bir etkinlik yapacak gucteyim. Sürekli sosyal birsyeler yapmaya çalışıyorum. Ayrıca bir ay a yakın oldu spora, fitnessa başladim. Birgün gidiyorum bir gün ara veriyorum.
    Kitap okuyorum yavas ilerliyorum bunu hizlandirmaya çalışıyorum. Ustanın verdiği kitapları bitirmeyi hedefliyorum.
    Dün gitar siparişi verdim. Bir müzik aleti çalmanın vakti de geldi. Nofapla beraber hızlı bir şekilde öğrenirim.

    Şimdilik herşey mükemmel değil ama yukselisteyim, iyiye gidiyorum. 60.günden sonra herşeye daha fazla hız vereceğim. "no pain no again"
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      helal bro
      ···
   tümünü göster